И аз да споделя - тази нощ дойдоха двама мои починали близки - дядо ми и майка ми. Сънувах, че се намирам в стаята от детството си (в дома на дядо), по едно време се завърна и майка ми, но този път бях спокойна при появата й. Върна се, сякаш нищо не се е случвало с нея. Знаех, че е дошла да живее при мен. Този път не изпитвах негативни чувства, имаше атмосфера на спокойствие, хармония и светлина. По едно време се появи и дядо ми, но не помня дали ми е кавал нещо, посто присъстваше. Посегнах да отворя прозореца в моята стая, за да проветря и да влезе повече слънчева светлина, и установих, че дограмата е стара, дървена и вече е започнала да се отделя от прозореца, имаше големи пролуки. По това време дядото излезе и тръгна по някаква пътечка - спомням си, че беше обляна в светлина и водеше към зелена лятна градина. Изтичах след него по пътечката да го моля за съдействие (като малко дете) - "дядо, дядо, дограмата е за смяна, трябва да се ремонтира!". И като че ли в каря на пътеката имаше някаква ограда с вратичка - натъкнах се на нея и и се стори, че вратичката е затворена, не мога да вляза/изляза. Да не би да е било порта към оня свят? :017: