Добро утро.
Тази нощ сънувах много ярки сънища.
ЕДин детайл от него бе,че намирам сребърно медальонче с ликът на богородица и Исус Христос.
Друг детайл,че сънувах покойната ми баба.Заминаваше на море,беше възрастна такава каквато я помня преди да си отиде от този свят.Много болка и радост изпитах като я видях. Стоях до нея и я питах какво си е взела за из път.Подреждаше някакави неща в чатата си.Орехи и други работи. После си тръгнах,но не можах да я изпратя на рейса,много ми беше мъчно.Когато се върнах и установих,че рейса е тръгнал,погледнах часовника ,който показваше 14.10. А хората ми казваха,че рейса е тръгнал в 13.50.
Мисля,че и майка ми беше с мен и тя се втурна да гони рейса,но имаше препятствие от мътна река с изпражнения.Аз не можах да нагазя вътре,но тя влезе.Започнаха да излизат големи животни,лъв,маймуна,мечка ,а накрая излезе голямо куче.Наобиколиха я. Но не можахме да прекосим реката ,рейса така и така беше заминал.
В друга част на съня си бях в хотел,там се запознах с нови много хубави мъже. С един от тях правихме .........
В друга част сънувах катастрофа на трима мотористи.Вече бяха загинали и труповете ги пазиха полицаи.
Какво мислите за този сън?