Напоследък съм се замисляла, че искам да правя нещо, с което да помагам на хора, които наистина се нуждаят от помощ, като например да продавам картини за благотворителност, но преди това разбира се трябва финансово да съм добре.
Мина ми през ума идеята за собствено студио, но се въздържах да го напиша. Според мен по-нататък в живота ще имаш възможност да организираш нещо самостоятелно /да не си наемен персонал/, но в сътрудничество с други хора. И както казах, работа в услуга на хората. Двете накшатри, където ти попадат Луната и Марс, имат афинитет към хуманитарни и благотворителни изяви. Но преди да станеш меценат
, трябва много стабилно да си стъпиш да краката. Благотворителността не се свързва със сваляне на последна риза от гърба. За материални и предприемачески успехи имаш и т.нар. Чандра-Мангала йога /Луна и Марс в един знак, отчетено с прецесия/. В твоя случай Луната е в благотворна накшатра /Ревати - тук е градусът на дълбока екзалтация на Венера/, което тушира предпоставките за сребролюбие и алчност, понякога характерни за такава планетна комбинация. Принципът на Ревати е "помогни на нуждаещия се, нахрани гладния, за да ти се даде на теб". Не в смисъл на това, че трябва да се помага на хората с користна цел, а в един по-висш смисъл - колкото повече даваш /и го правиш от сърце, със загриженост за ближния/, толкова повече божествена благодат ще привличаш, ще си синхрон с енергията на благоденствието /символизирана от богинята Лакшми/.
Както спомена някой от съфорумците по-горе, би могла също така да се занимаваш и с медицина. На мен ми се виждаш хуманитарен тип и не те виждам като тяснопрофилиран специалист. В бъдещата си работа според мен ще имаш възможност да се занимаваш с различни неща, докато не откриеш това, което най-добре ти пасва.