Автор Тема: Human design  (Прочетена 56287 пъти)

bojo_5

• Newbie
  • *
  • Публикации: 46
Re: Human design
« Отговор #75 -: Август 23, 2014, 11:13:16 am »
кой както си иска и каквато е съдбата му

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #76 -: Август 23, 2014, 11:13:43 am »
Bojo, моята картинка я пропусна - на стр. 2. Останах пренебрегната, сигурно съм невидима.  ;D

Шегувам се. Ще се радвам на кратък коментар от теб.  :)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #77 -: Август 23, 2014, 11:19:04 am »

bojo_5

• Newbie
  • *
« Отговор #78 -: Август 23, 2014, 11:22:47 am »
Bojo, моята картинка я пропусна - на стр. 2. Останах пренебрегната, сигурно съм невидима.  ;D

Шегувам се. Ще се радвам на кратък коментар от теб.  :)

Можеш да бъдеш много грижовна към близките и другите хора. Да нахраниш, "отгледаш", посъветваш, посочиш полезния път. Само че най-вероятно без следване на стратегията за вземане на правилните решения се оказва често, че си полагала грижи напразно и си разочарована.
А можеш да даваш наистина полезни съветгии, защото може да видиш как са сгрешени нещата и как могат да бъдат оправени.

Това, което ме спря да коментирам картата ти е, че се чудех как да го обясня следното. Около теб обикновено би трябвало да има хора, които изглеждат ерудирани, знаещи, учители от всякакъв вид. Обикновено знанията , които идват от тях са изопачени, служат за да държат хората в илюзия. Тоест не се връзвай на това, което идва като знания от обичайната ти среда. За теб е хубаво всяка година да си правиш Соларен възврат, за да може да се предпазищ от сливане със средата.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #79 -: Август 23, 2014, 11:25:27 am »
Освен да разберем по-добре себе си, какво друго можем да постигнем с този хюмън дизайн?
Има смисъл да се използва като тип поведенческа психология, но според мен крайните случаи никоя наука или псевдонаука не ги хваща

Божо, не даде карта да ти върнем жеста :)

Мирабелка, благодаря, че ме намираш за хубав човек, в индийската карта имам индикации и за лош, вероятно мога да съм и двете :), и това сякаш е по-близо до истината

bojo_5

• Newbie
  • *
« Отговор #80 -: Август 23, 2014, 11:35:44 am »
Освен да разберем по-добре себе си, какво друго можем да постигнем с този хюмън дизайн?
Има смисъл да се използва като тип поведенческа психология, но според мен крайните случаи никоя наука или псевдонаука не ги хваща

Божо, не даде карта да ти върнем жеста :)

Мирабелка, благодаря, че ме намираш за хубав човек, в индийската карта имам индикации и за лош, вероятно мога да съм и двете :), и това сякаш е по-близо до истината

Няма хубав лош човек :) Ако съм употребил този израз, то това е изява на Не-Аза ми и изразява моето разбиране за хубав човек - най-вече човек, който е предизвикателство :)

В картата може да видиш много неща. Може да се направи анализ професионално ориентиране и кариерно развитие, любовен сексуален анализ, парнтьорски анализ (интимен или работен), анализ духовен път, може да се изгради дадена компания независимо от вида й (бизнес или с идеалан цел, или училище), така че да бъдат максимално ефективни, анализ на правилния начин на хранене, възврати и опозиции, мисия в живота и т.н. Ако искаш питай нещо по-конкретно.

Основно добрите и лошите ето една статия от личния ми блог. Премина през мен някакси арогантна да предупредя.
http://bojidarzimnikov.com/?p=1809

Картата ей сега
« Последна редакция: Август 23, 2014, 11:37:21 am от bojo_5 »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #81 -: Август 23, 2014, 11:36:47 am »
Можеш да бъдеш много грижовна към близките и другите хора. Да нахраниш, "отгледаш", посъветваш, посочиш полезния път. Само че най-вероятно без следване на стратегията за вземане на правилните решения се оказва често, че си полагала грижи напразно и си разочарована.
А можеш да даваш наистина полезни съветгии, защото може да видиш как са сгрешени нещата и как могат да бъдат оправени.

Това, което ме спря да коментирам картата ти е, че се чудех как да го обясня следното. Около теб обикновено би трябвало да има хора, които изглеждат ерудирани, знаещи, учители от всякакъв вид. Обикновено знанията , които идват от тях са изопачени, служат за да държат хората в илюзия. Тоест не се връзвай на това, което идва като знания от обичайната ти среда. За теб е хубаво всяка година да си правиш Соларен възврат, за да може да се предпазищ от сливане със средата.

Като цяло е вярно - все за някого трябва да се грижа, да го напътствам, да му подам ръка - просто следвам някакъв вътрешен подтик. И често се е зпоупотребявало с това.

Но около мен няма учители и наставници, поне не и в сетивния /физически/ свят. Вярно е обаче, че животът ми често е придобивал неочаквани обрати в зависимост от средата и обкръжението, в които попадам. В това отношение наистина трябва по-внимателно да ги подбирам, доколкото е възможно.

Дотук не съм попадала на никакви псевдоучения и псевдоучители, но хора, преувеличаващи способностите си, срещам често и вече умея да ги разпознавам. Карат ме да се усмихвам, но вече съм се преборила с желанието да ги напътствам къде и как грешат - отстрани нещо може да ни се струва грешно, а за тях това да е вътрешна истина, която неотлклонно следват. Но хора, които преднамерено лъжат, заблуждават и вкарват в илюзии, следвайки користни или егоистични цели, съм срещала, да.

Годишната си соларна карта поглеждам, но в прогнозите си не разчитам основно за нея, съчетавам я с други техники.

Благодаря!  :)

Papy

• Hero Member
« Отговор #82 -: Август 23, 2014, 11:41:02 am »
Добре, докато чакаме картата ти, можеш ли да ми кажеш конкретно за професионалната ми ориентация, не съм го разрешила още тоя проблем, взе да натежава вече, разбира се, ако не те затруднявам

bojo_5

• Newbie
  • *
« Отговор #83 -: Август 23, 2014, 11:43:37 am »
моята карта

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #84 -: Август 23, 2014, 11:44:35 am »
Дай ни астрологична, тия не ги разбираме  :)

bojo_5

• Newbie
  • *
« Отговор #85 -: Август 23, 2014, 11:45:08 am »
24 Октомври 1969, 21:00 Монтана

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #86 -: Август 23, 2014, 11:45:23 am »
А какви са тия числа до всяка планета? Точкуване по сила на влияние?  :017:

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #87 -: Август 23, 2014, 11:45:50 am »
Божо,

ако е възможно да кажеш две думи и за моята "картинка" - на първата страница някъде по средата е. Сигурно вече ти е писнало от такива молби, но моля, ако имаш желание и време. Принципно рядко искам някой да обърне внимание на нещо по картата ми, но това е интересно, а аз изобщо не мога да го вдяна поне за момента. Благодаря предварително  :012:.
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Papy

• Hero Member
« Отговор #88 -: Август 23, 2014, 11:46:03 am »
24 Октомври 1969, 21:00 Монтана

Сатен, ще я сложиш ли, моля?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *