Автор Тема: Може ли да има категорични указания за безбрачие?  (Прочетена 34922 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: Може ли да има категорични указания за безбрачие?
« Отговор #60 -: Ноември 19, 2014, 04:30:41 pm »
дракониада, има съжителство с или без бързичък развод преди това, едва ли ще има 2-ри брак - документален

дано не е подвеждащ въпрос, защото понякога хората не се женят и по здравословни проблеми/дисфункции

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #61 -: Ноември 19, 2014, 04:32:49 pm »
Добре ,ама те не са Българки и мога да ти пратя оригиналните имена както са на латиница. Има разлика в буквите доста с Българския език

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #62 -: Ноември 19, 2014, 09:23:46 pm »
Ще разкажа,но искам да прочета предположенията на потребителите. Какво да направя,Рени-сигурно и това го пише някъде в натала ми.Аз все свързвам изискванията си с това,че стелиума е в сатурновия дом,до дупка ще следва традицията и това,че Марс(дори в широкоскроения Водолей) съвпада с безкомпромисния К8.Което ме навява на мисълта,че лекомислен знак на К8 няма.

Пише го, но се свързва  със сатурновия дом, защото там е условието. Важното за теб е, ти сама някой ден да разчетеш написаното в условието и тогава ще разбереш какво искаш с тази си претенция.Условието "съвпада" с нодалната ти ос, там е ключето , не к8.:)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #63 -: Ноември 19, 2014, 10:15:00 pm »
Надявам се, правилно да ме разбереш,аз не се нуждая от твоя"  отговор", той е за теб самата-условията, изискванията са насочени към теб самата и отразяват теб.Ти имаш една опозиция и тя е с участието на външна планета- " Силно искам да се сблъскам със съвършеното, но съм повече  компетентна, отколкото ковалентна !, стелиум в Овен опозиция Уран Везни , Марс Водолей съвпад Юпитер. ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #64 -: Ноември 19, 2014, 11:49:01 pm »
Изкушихте ме да изнамеря картата на моя позната и ако някой желае да се изкаже по нея дали има шансове за брак,има ли вече брак(ове)(дълги съжителства с подпис или без).

Картата,която качих е разгледана 21 пъти(не от мен).
Предположения имаше единственоот Рару и от Дрийм.
"Най-заинтересованите" от сърбелите  "ще се омъжа ли","а повторно?",не дадоха предположение,а само се оглеждат и ослушват като сурикати.
Знаете ли какво ми прави впечатление-че най-големите акълийки-разтегли локуми  от форума "не стрелят" на риск-вярвам знаете,че не ми пречи да напиша  дълбокоуважаемите никове.

Четете си изпърдените астродогми,превеждайте си ги,без да гледате реалността-тя не ви е нужда,за да творите астрология,да творите напрежението в главите си,да си го обяснявате според това,което всички разбирачи преди вас са написали!
Поради видимо никаквия интерес към изследвания по темата за липса и наличие на брак свалям картата и няма да дам обяснения по нея.В края на краищата има достатъчно карти на известни личности в интернет,с които да се сравнявате и да си изчислявате Управителите на домовете към техните.

Извинявам се,че разчистих постове от тук.

« Последна редакция: Ноември 19, 2014, 11:55:16 pm от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #65 -: Ноември 20, 2014, 12:01:08 am »
Сурикатите са много сладки животни
Пак не си контролираш изблиците, мисля, че на нас, по-смелите или по-прочелите, ни дължиш нещичко
Аз лично проверявам теорията на Доротей, която споделих по-горе, леко допълнена от мен
Умишлено не съм дълбала в картата, за да проверя само новата теория, доколкото я разбрах, без да анализирам и предполагам

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #66 -: Ноември 20, 2014, 12:59:23 am »
Да,и аз се мъча да разгадая този метод на Ръшман,но не успявам...Слънцето ми образува доколкото виждам -6 аспекта с Нат.планети преди да напусне Овен...и по тази логика трябва да имам 6 брака ли...???Така ли е или аз нещо не разбирам правилно...Акрукс ще споделиш ли мнение,моля...Ето нагледно картата ...
Съвпади -2 -с Венера и Мерка,следва-каре с Марс/при точното каре на Дир.Слънце към Нат.Марс се омъжих 1-ви брак/,после Тригон към Сатурн,и Луна и Секстил Юпитер...изброявам ги по възходящи градуси...
методът не е на Ръшман, в следващ мой коментар в тази тема цитирах точно написаното от нея в нейната книга.
При теб са налице 4 сходящи аспекта на Слънцето, с Меркурий и Венера няма как да извърши съвпад, защото те са по-бързи от Слънцето
Имам приятелка със Слънце на 2гр дева, което прави 4 сходящи аспекти с планети в натала, но е все още неомъжена на 42г, може би защото аспектите са нехармонични, с изключение на съвпадът с Марс, но тя е имала предложение за женитба, което е отказала когато е завършила следването, с кандидат-жениха са имали 4г сериозна връзка
Методът показва възможностите, а не, че задължително ще има толкова брака, освен това последователността не е задължителна- може първия аспект при теб да е каре с Марс, но бракът ти да е показан от друг аспект- обикновено партньорът носи елементи на планетата, с която е аспектът на Слънцето, например ако е с Марс мъжът може да е със Слънце или АСЦ овен/скорпион и т.н.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #67 -: Ноември 20, 2014, 01:11:15 am »
е да де - нали някъде бяха писали, че анаретно Слънце било белег и поне допринася за безбрачие. Е това горе беше моето разсъждение по това изказване.
пак си ме чела между редовете, бях написала за мои неомъжени познати, които имат Слънце в последен градус на знака, а не анаретни Слънца, защото първи градус на знака е също анаретен, а едно Слънце в 1ви градус предполага поне един сходящ аспект в натала, за разлика от това в последен градус 

venera1978

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 85
« Отговор #68 -: Ноември 20, 2014, 05:06:58 am »

Методът показва възможностите, а не, че задължително ще има толкова брака,
Благодаря akruks,разбрах принципа.

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #69 -: Ноември 20, 2014, 08:18:47 am »
Градус анарета е между 29 и 30 градуса в знак...

Happy58

• Гост
« Отговор #70 -: Ноември 20, 2014, 08:32:07 am »
пак си ме чела между редовете, бях написала за мои неомъжени познати, които имат Слънце в последен градус на знака, а не анаретни Слънца, защото първи градус на знака е също анаретен, а едно Слънце в 1ви градус предполага поне един сходящ аспект в натала, за разлика от това в последен градус

този път въобще даже не съм видяла, че си писала. Поводът за поста ми бяха, мисля, коментарите между Драката и Джаст-дрийм.

http://urania-bg.com/bg/content/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%83%D1%81%D0%B8

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #71 -: Ноември 20, 2014, 02:31:48 pm »
Дракониада, въпреки че изтри картата ще си позволя да изкажа още едно предположение по нея, пък ти ако сметнеш за добре ще ме удостоиш с истината тук или на лична  :) Заради силната взаимовръзка между 7-ми и 12-ти дом (ако дамата все пак се е омъжила), смея да предположа, че съпругут и е или чужденец, или зависим към алкохол и наркотици, с психично заболяване, със сериозен здравословен проблем или пък е лежал в затвора-изброявам все аналогии по 12-ти дом... Картата е изключително любопитна и моля те не се сърди, че не всеки смее да изкаже предположенията си  :58:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #72 -: Ноември 20, 2014, 03:52:44 pm »
Дракониада, въпреки че изтри картата ще си позволя да изкажа още едно предположение по нея, пък ти ако сметнеш за добре ще ме удостоиш с истината тук или на лична  :) Заради силната взаимовръзка между 7-ми и 12-ти дом (ако дамата все пак се е омъжила), смея да предположа, че съпругут и е или чужденец, или зависим към алкохол и наркотици, с психично заболяване, със сериозен здравословен проблем или пък е лежал в затвора-изброявам все аналогии по 12-ти дом... Картата е изключително любопитна и моля те не се сърди, че не всеки смее да изкаже предположенията си  :58:

:012: Давам си сметка това,което сме изчели колко ни е замъглило преценката с предразсъдъци,за да не можем да видим простата истина.
   :d030: Да не забравите кой знак е най-щедър.  :012: Защото съм тръгнала на кръстоносен поход срещу астросветилата и брътвежите им качвам още веднъж картата.

Картата е на жена,която в ученическите години е имала някакво гадженце-както всички,целуваници,нищо особено.Но среща голямата си любов и се омъжва за него веднага след училище.Той е Слънце Риби с Марс в 1Д.До ден днешен са заедно.Имат и детенце.Тя е много уравновесена жена,въпреки Големия квадрат и квадратура между Луна/Венера и семейството,което е създала и е приоритет.Той е доста страстен и обсебен от нея.
  Той не е нито болен,нито измамник,нито затворникпросто е Слънце Риби,Марс Овен 1Д-в неин 7Д Нептун и Марс.  :012: :012:

Смятайте "ще се оженя,няма да се оженя",само да няма много форумни истерии  :043: :043: :043: :043: ,че искам да ми е спокойничко и хармонично.  :012:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #73 -: Ноември 20, 2014, 04:00:09 pm »
Дотук добре, но часа на раждане дали е точен?  :017:

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #74 -: Ноември 20, 2014, 04:03:09 pm »
   :012: Давам си сметка това,което сме изчели колко ни е замъглило преценката с предразсъдъци,за да не можем да видим простата истина.
   :d030: Да не забравите кой знак е най-щедър.  :012: Защото съм тръгнала на кръстоносен поход срещу астросветилата и брътвежите им качвам още веднъж картата.

Картата е на жена,която в ученическите години е имала някакво гадженце-както всички,целуваници,нищо особено.Но среща голямата си любов и се омъжва за него веднага след училище.Той е Слънце Риби с Марс в 1Д.До ден днешен са заедно.Имат и детенце.Тя е много уравновесена жена,въпреки Големия квадрат и квадратура между Луна/Венера и семейството,което е създала и е приоритет.Той е доста страстен и обсебен от нея.
  Той не е нито болен,нито измамник,нито затворникпросто е Слънце Риби,Марс Овен 1Д-в неин 7Д Нептун и Марс.  :012: :012:

.

Смятайте "ще се оженя,няма да се оженя",само да няма много форумни истерии  :043: :043: :043: :043: ,че искам да ми е спокойничко и хармонично.  :012:

Не знам на кви походи ходите и не ме интересува, аз сто пъти казвам, че човек и живота му не са толкова прости нещица, че с взиране в една карта да му разкажеш кътните зъби, ама правото си е ваше да разобличавате астрологията, не че й пука на нея....нито пък звездите ги е еня. Ти търсдиш НЕоснователността на астрологията и забрамяш, че тази или онази жена има предистория,детство,възпитание, развитие, които биха модифицирали влиянията.
та за тази женица въпреки Т-квадрата й, марс от 7 дом прави секстили и тригони с наранените планети, У на 1 и при това асц. рак-домашен, семеен е в 4 дом-луна в дева, която си е домакиня.  Същата тази луна в ъглов дом-4-силно влияние си има тригонче с марс от 7-пак ъглов и браков дом. Та-какво не ти е семейно в нейната карта?
Проблем малко си е квадрат венера-луна за една жена, а венерат тук е афликтирана, но да речем, че в 12 дом ще екзалтира-ще си запази за себе си някои терзания дамата, дори може да остане вярна, само с някой друг словесен флирт.

Кой е най-щедрия знак? За мен е лъв, а ти какво си?
« Последна редакция: Ноември 20, 2014, 04:05:02 pm от enigma »