:012: Давам си сметка това,което сме изчели колко ни е замъглило преценката с предразсъдъци,за да не можем да видим простата истина.
:d030: Да не забравите кой знак е най-щедър. :012: Защото съм тръгнала на кръстоносен поход срещу астросветилата и брътвежите им качвам още веднъж картата.
Картата е на жена,която в ученическите години е имала някакво гадженце-както всички,целуваници,нищо особено.Но среща голямата си любов и се омъжва за него веднага след училище.Той е Слънце Риби с Марс в 1Д.До ден днешен са заедно.Имат и детенце.Тя е много уравновесена жена,въпреки Големия квадрат и квадратура между Луна/Венера и семейството,което е създала и е приоритет.Той е доста страстен и обсебен от нея.
Той не е нито болен,нито измамник,нито затворникпросто е Слънце Риби,Марс Овен 1Д-в неин 7Д Нептун и Марс. :012: :012:
.
Смятайте "ще се оженя,няма да се оженя",само да няма много форумни истерии :043: :043: :043: :043: ,че искам да ми е спокойничко и хармонично. :012:
Не знам на кви походи ходите и не ме интересува, аз сто пъти казвам, че човек и живота му не са толкова прости нещица, че с взиране в една карта да му разкажеш кътните зъби, ама правото си е ваше да разобличавате астрологията, не че й пука на нея....нито пък звездите ги е еня. Ти търсдиш НЕоснователността на астрологията и забрамяш, че тази или онази жена има предистория,детство,възпитание, развитие, които биха модифицирали влиянията.
та за тази женица въпреки Т-квадрата й, марс от 7 дом прави секстили и тригони с наранените планети, У на 1 и при това асц. рак-домашен, семеен е в 4 дом-луна в дева, която си е домакиня. Същата тази луна в ъглов дом-4-силно влияние си има тригонче с марс от 7-пак ъглов и браков дом. Та-какво не ти е семейно в нейната карта?
Проблем малко си е квадрат венера-луна за една жена, а венерат тук е афликтирана, но да речем, че в 12 дом ще екзалтира-ще си запази за себе си някои терзания дамата, дори може да остане вярна, само с някой друг словесен флирт.
Кой е най-щедрия знак? За мен е лъв, а ти какво си?