Автор Тема: Плутон,К8,У8Скорпион.  (Прочетена 56108 пъти)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
Re: Плутон,К8,У8Скорпион.
« Отговор #75 -: Август 01, 2015, 03:29:38 pm »

Е,ся... ''Чакам екшъна''...
Обади се на свободната си воля и не се зарeждай с пуканки,а се възползвай от екшъна както сметнеш за най-добре. Та искам да кажа,че има свободна воля,какво е това прехвърляне на отговорността изцяло? Груба грешка...
Свободната воля също е писана да я имаш или не.Много хора нямат право на избор и не могат да излязат от коловоза,без значение усилията.Може да сме от тях-неуспели ;)
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #76 -: Август 01, 2015, 04:48:29 pm »
Да не се опитваш да ми утешаваш нещо?  :043:
Загубите,провалите и победите са за тези,които поемат рискове и копаят в "неизвестното им". Когато нещо се прави за първи път,без рутина е купон.  ;D

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #77 -: Август 01, 2015, 05:57:39 pm »

Е,ся... ''Чакам екшъна''...
Обади се на свободната си воля и не се зарeждай с пуканки,а се възползвай от екшъна както сметнеш за най-добре. Та искам да кажа,че има свободна воля,какво е това прехвърляне на отговорността изцяло? Груба грешка...
Ти нещо грешно си ме разбрал, момко!
Споменатите от мен аспекти не се отнасят до мен- аз нямам твърд аспект между Плутон и светилата в натала, за да ги активира едновременно тр Плутон, също с твърд аспект.

akruks

• Hero Member
« Отговор #78 -: Август 01, 2015, 06:41:10 pm »
Окей,да го погледнем и така - екшъна може изобщо да не е екшън,ако се осмислят ситуациите и се впрегне разумно свободната воля,тъй че пак няма да има нито екшън,нито пуканки.
Написаните аспекти от мен се отнасят до картата на Дракича, за която очаквам да попадне в екшън (нали все риве, че нямало движение), а аз през това време ще зяпам в екрана какви ги пише- сега вече разбра ли ме?  :29:

akruks

• Hero Member
« Отговор #79 -: Август 01, 2015, 07:16:38 pm »

Аз те разбрах - мисля,че още от самото начало,но ти явно не искаш да разбереш какво казвам за свободната воля,а именно че ако се използва разумно няма да има нито екшън,нито пуканки. Но след още малко спам майче ще има грозни думи по мой адрес. :)
Божията воля къде остава? Или волята на съдбата, както искаш го наречи...
Свободната воля се свежда до там, човек да прави избор при повече от една възможност, а когато е притиснат от обстоятелствата и няма възможност, мм?
Сигурно в концлагерите са отлетели през комините по своя воля...  :(

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #80 -: Август 01, 2015, 08:20:43 pm »
Мисля,че свободната воля е в темата на Плутон.Но akruks даде много хубав пример за липса на възможност за свободна воля в концлагерите.Все пак е имало такива,които са се спасили и оцелели,когато са положили кански усилия,с пълното съзнание за тотална обреченост и безнадеждност.Върнали са се от смъртта.Това дали не е специален акцент Скр.Да минеш пределът на възможностите си е Плутоново действие и свободна воля,но не на личността.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #81 -: Август 01, 2015, 08:52:39 pm »
Дракс, като осакатена от плутон според твоите критерии, до тук честно казано не виждам някакви плутонски екстраординерности все още при теб и като нищо може и да не видя :012:
Но много усърдно рипаш тропаницата на урановата опозиция върху натални слънце и луна, което в твоя случай не е изненада.

"Класическите" палежи може и да са от тр. Марс+дир. Сатурн върху асц. в съчетание с транз. Юпитер върху нат. Марс., дир. Марс и Юпитер върху нат. Меркурий.
Сатурн не ти ли е префекционен управител тази година, а Меркурий - соларен? 

В другата система - в марсова махадаша си от миналия юни, а марс ти управлява там 6-ти и 11-ти дом, стои в осми и хвърля аспект към овча луна. Битки, врагове и врагини няма да ти липсват дор до 21-ва.

В допълнение - всички овчи луни (последните седем градуса на Овен и първите 23 на Телец, ако сме пунктуални) са в един от по-малките злобни периоди на Сатурн - не прословутото саде-сати, от което пищят везнишките и скорпионски луни поснастоящем, а транзит на Сатурн през осми дом от натална Луна -
Цитат
The combination of Shani and 8th house could always proves to be a nightmare for many peoples, who knows the Vedic Astrology well. Hence the Aries Sign natives are advised to be very cautious in taking important decisions in their life. Since any improper decision will hurt the Aries Sign natives badly on their career and as well as financial related issues.

Внимавай, тоест, с бляновете по плутоновите теми, и охлаждай страстите, че може да са от лукавия :012: и с дългосрочни щети.
De omnibus dubitandum est

Happy58

• Гост
« Отговор #82 -: Август 01, 2015, 09:00:10 pm »
Тук ще напиша мнението ми.
Наталният Плутон може да е идеално аспектиран,но не може да действа самосиндикално,ако няма съвпад с него от Марс.Ако е тежко аспектиран натално е друга бира,тогава принудително влизат в живота събития,които го активират.
   За това му трябват външни планети в тежки аспекти,за да го подтиснат,а от там пробудят,да ги асимилира,да усвои способностите им,да набере сила и да започне да действа "по собствена воля".Плутон асимилира способностите на всяка една планета,с която има напрегнати отношения
Знаете,че съм вманиачена,но Плутон/У8 е най-голямата ни сила не само за лична трансформация,но и за трансформация на персоналната ни околна среда.

Не мисля, че на Плутон му трябва помощ, за да си свърши работата - това, което пишеш, според мен, е само опит да оправдаеш съпротивата ти спрямо неговите желания относно твоя път. Толкова много плутонова тема при теб, а ти все още се опъваш.
Мнението ми е базирано на книгата и подхода на Джеф Грийн. Ако наистина си вникнала в нея, ще ме разбереш.

И все пак, успех в търсенето на Свещенния граал  ;) ;)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #83 -: Август 01, 2015, 09:00:28 pm »
На мой Овньо изучаването на Плутон му идва от хората около него. Жените в живота му са все плутонови личности. Аз осмодомна и плутонясала, бившата му жена също стелиумна въздушна, с каре от Плутон, дете с плутонясала Луна - няма пропуск. Всички задържали се дълго около него - плутонови.

Вие искате да приравните Марс с Плутон. Защото сте свиканли на марсовата енергия - да напънете и да "свършите черната работа". Но двете работят по различна система. Когато го осъзнаете, тогава ще имате възможност да се радвате на благата на Плутон. Докато дойде този момент, играете го на дребно - плутонясване, умение за манипулация и т.н.
Виж чуждите Плутони как те аспектират. Ако има хора, които са ти натиснали светилата, дръж се здраво в тях. Чрез тях ще имаш лични сблъсъци със себе си и Плутон, по-лесно ще го разгадаеш. Но се готви да трансформират теб и сферите на управление на домовете, които планети са засегнати. И няма да е лесно. Наблюдение, наблюдение и пак наблюдение.  :08:

А сега нима няма промени по 10 дом при теб? Жалваше се из форума, че има разни размествания по кариерните теми. Това ако не е по твой приятел Плутон?

На мой Овньо нищо няма да му казвам. Нека си блъска рогата сам. Израстването не е като ти подлагат столчета, за да се катериш нагоре. Хайде, няма нужда от глезотии и мечешки услуги.
На този коментар 3 пъти започвам да ти пиша...Да взема да го оставя без отговор

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #84 -: Август 01, 2015, 09:05:54 pm »
Момичета,ще пиша тук,когато съм по-красноречива.Имам чувството,че аз и вие сме на едно и също мнение,но водим спор,което е абсурд.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #85 -: Август 01, 2015, 10:13:02 pm »
Момичета,ще пиша тук,когато съм по-красноречива.Имам чувството,че аз и вие сме на едно и също мнение,но водим спор,което е абсурд.

Не абсурд, а ежедневие за някои от нас :57:

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #86 -: Август 23, 2015, 10:18:25 pm »
Ейййй, търсих търсих Плутонова тема - добре, че открих тази :) Вече ми е неудобно да пускам нови теми  ;D

Сега ще я изчета - 5 странички няма да ме затруднят :)

Да се изповядам до момента - Плутон здраво ми клати наталчето в последните не малко години :(

Трусовете, които ми оставиха белези по пъта яси бяха:

- преминаване през МС
- съвпад с нат.Слънце
- съвпад с нат.Меркурий
- отключи тао квадрата - Плутон-Юпитер-Меркурий

Все още се мотае в тао-квадрата.

Тъкмо смятах кога ще се махне и гадината ще направи секстил с Асцендента ми. Няма отърване  :17: :17: :17:

Това някой да го е преживявал  ::) - направо нямам сили вече да се разправям с неговите предложения  :29:
Над силата е само умението да я владеем!

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #87 -: Август 23, 2015, 10:23:12 pm »
Ейййй, търсих търсих Плутонова тема - добре, че открих тази :) Вече ми е неудобно да пускам нови теми  ;D

Сега ще я изчета - 5 странички няма да ме затруднят :)

Да се изповядам до момента - Плутон здраво ми клати наталчето в последните не малко години :(

Трусовете, които ми оставиха белези по пъта яси бяха:

- преминаване през МС
- съвпад с нат.Слънце
- съвпад с нат.Меркурий
- отключи тао квадрата - Плутон-Юпитер-Меркурий

Все още се мотае в тао-квадрата.

Тъкмо смятах кога ще се махне и гадината ще направи секстил с Асцендента ми. Няма отърване  :17: :17: :17:

Това някой да го е преживявал  ::) - направо нямам сили вече да се разправям с неговите предложения  :29:
  :clap: :012: Плутон съвпад с МЦ и Слънце!Тук вече затаявам дъх за ОВ  ;)

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #88 -: Август 23, 2015, 10:37:22 pm »
М, точно тези аспекти бяха много сладки за мен  :)

Преминаването, т.е. заставането на МС (нали като застане някъде си отвисява там) - съвпадна точно със сатурновия възврат. До този момент работата ми беше изцяло пътуване, всеки ден си някъде, живот по хотели, в автомобила, движение ... Много ми харесваше, защото, когато започнах - имах  нужда точно от неустановеност и неуловимост. Да не ми се знаят спатиите - грубо казано.

Но, лека полека идваше времето за установяване и стабилизиране. На Сатурновия възврат и когато Плутон беше в съвпад с МС - ми предложиха - съвсем неочаквано за мен - позиция в централата на холдинга в София. Точно тогва ми приключиха с голям успех и няколко лични проекта - страхотна жътва на всички фронтове.

При съвпада на Плутон със Слънцето в 10 дом - беше много голям кариерен скок - разбира се - след много труд, наистина много. При всеки аспект на Плутон има начална унищожителна фаза и после внезапен скок - все едно на дъното има трамплин и достигна ли го - се изстрелвам.

Точно тогава - в проф. план се чувствам много на място, в стихията си, успешна ... жива във всеки смисъл на думата :)

За тао квадрата - който е в 1,7 и 10 дом, съответно Юпитер, Плутон и Меркурий .... все още съм в процес на оглеждане. Но се случва сега, преживявам го. Множество операции, трансформация на Аз-а, взаимоотношенията ....

Не знам съвпадът с Меркурий в 10 дом - дали трябва да промени договорните отношения на работа. Меркурий ми е У4 и У7 - по-скоро аз преформулирам брачните правила :)

Предстои секстилът с Асцендента и не мога да формулирам очакване :( Квадратира ми Юпитер, който е съуправител на асцендента :(
Над силата е само умението да я владеем!

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #89 -: Август 26, 2015, 06:02:48 pm »
Хораа помагайте. Плутоновата енергия вече ми идва в повече. То са едни мании, едни обсесии, имам чувството, че всички искат да ме прецакат и ми мислят лошото. Тази мнителност ме побърква. Все едно съм попаднала в някаква бездна, от която няма измъкване.  Плутон ми е в 1 дом в Скорпион и прави квадрат със Слънцето ми (Водолей). Който има опит с тая планета да сподели как се е справил, моля ви, че аз нещо не успявам  :)