М, точно тези аспекти бяха много сладки за мен
Преминаването, т.е. заставането на МС (нали като застане някъде си отвисява там) - съвпадна точно със сатурновия възврат. До този момент работата ми беше изцяло пътуване, всеки ден си някъде, живот по хотели, в автомобила, движение ... Много ми харесваше, защото, когато започнах - имах нужда точно от неустановеност и неуловимост. Да не ми се знаят спатиите - грубо казано.
Но, лека полека идваше времето за установяване и стабилизиране. На Сатурновия възврат и когато Плутон беше в съвпад с МС - ми предложиха - съвсем неочаквано за мен - позиция в централата на холдинга в София. Точно тогва ми приключиха с голям успех и няколко лични проекта - страхотна жътва на всички фронтове.
При съвпада на Плутон със Слънцето в 10 дом - беше много голям кариерен скок - разбира се - след много труд, наистина много. При всеки аспект на Плутон има начална унищожителна фаза и после внезапен скок - все едно на дъното има трамплин и достигна ли го - се изстрелвам.
Точно тогава - в проф. план се чувствам много на място, в стихията си, успешна ... жива във всеки смисъл на думата
За тао квадрата - който е в 1,7 и 10 дом, съответно Юпитер, Плутон и Меркурий .... все още съм в процес на оглеждане. Но се случва сега, преживявам го. Множество операции, трансформация на Аз-а, взаимоотношенията ....
Не знам съвпадът с Меркурий в 10 дом - дали трябва да промени договорните отношения на работа. Меркурий ми е У4 и У7 - по-скоро аз преформулирам брачните правила
Предстои секстилът с Асцендента и не мога да формулирам очакване
Квадратира ми Юпитер, който е съуправител на асцендента