Предполагам всеки е попадал в на пръв поглед безнадеждна и без изход ситуация,стана дума за евтаназията-само тогава мисля това наистина е единствен изход от безсмислена болка .Достатъчно млад,здрав човек ВИНАГИ има много варианти и изходи от ситуацията .Вярно товарът не е лек,но знам много по-безнадеждни ситуации .Когато товарът е станал прекалено тежък това може да е ВРЕМЕННА слабост,ВРЕМЕННО претоварване . Има нужда от почивка,анализ кое може да се разтовари,как да се увеличи силата за понасяне на товара .Разтоварването започва от най-неудобното и тежкото .Скоро научих,едно познато момче,заради несподелена любов се хвърлило от високо,сега е парализиран за цял живот,заради ВРЕМЕННО умопомрачение,не мога да разбера защо просто не се е нафиркал като нормален човек,щеше да спести много проблеми не само на себе си-обяснението ми е,че беше прекалено свестен,праволинеен,,,добро момче,,,спортист,който не пие,а с това и ограничен откъм варианти и изходи .Добре е човек да е по-широко скроен,многовариантен .