fortunades, човек се регулира отвътре, с това, с което има- някъде се свива, другаде се разширява, някъде се подчинява, другаде управлява, някъде иска, другаде го искат.
Рени, разбрах те.
fortunades, откога това ? Преди около 12 години да си имала подобни терзания ? Рожденият ти час ректифициран ли е ?
Пробвай да облекчиш състоянието си с нещо, което може метафорично казано да разтвори, размие, измие обсесията и фиксацията по някакъв начин - водна терапия, водни процедури, спа процедури, ароматерапия, минералотерапия, балнеотерапия. Вземи си аквариум с рибки, за които да се грижиш. Домашно фонтанче. Пий много вода. Плувай, ако можеш. Върви на почивка на море. Използвай в ежедневието си цветовете на морето. Излей на лист хартия, всичко, което те тормози. Носи бижута с аметист, лазурит, корали.
star,
Винаги съм била такава, не е от скоро.
Просто преди не съм попадала в определена среда, която да ми повлияе така отрицателно.
Преди 12 години т.е. 2011 ме приеха да уча фармация, това помня.
Часът по спомен на майка ми + ректификация от астролог и потвърден от друг.
Не обичам морето, поне сега, преди като малка постоянно ни водеха на море по 3 месеца в годината, на лагери, а и съм родена на 50км от морето.
Не обичам и водата, като цяло, нито да се кисна в нея, ако е студена, иначе може.
Предната година бяхме 10 дни на балнеопроцедури в Банкя, не ми хареса особено много, но ми облеки малко състоянието, но бях ужасно изнервена.
Вода пия, доста поне това го правя. Преди съм имала рибки и то в огромен аквариум. Подариха ми арома лампа, може да пробвам с нея, още не съм я отваряла, стои си на шкафа и хваща прах. Синьото ми е един от любимите цветове, и обзавеждането в хола ни е тюркоаз, и част от кухнята. Стената на кухненския плот е морско дъно, но това изобщо не ме успокоява.
Предпочитам река, пред море, обожавам планината. Скоро бяхме във вилата ни на планина, а тя се намира близо до реката и ми беше много добре. Всъщност започнах да се подобрявам там. Ляото обмислям 2 месеца да стоя там, защото така или иначе работя хоум офис. Ще пробвам с листа и хартията, а и после ще е полезно и за моят психолог.
Аметист имам - една хубава гривна, ще я сложа.
Благодаря много за съветите.