//2019 беше много тежка за мен и към този момент 2020 продължава същата линия. Не съм добре здравословно, лекарите, на които попадам, не са ок (като хора, като лекари, изобщо), "лечението" на автоимунните ми заболявания има(ше) страшни странични ефекти, от които на моменти едва функционирам. Чувствам, че тялото ми умира, а тр. Плутон-Сатурн върху Слънцето ми от цяла вечност не помагат, нямам дух (лъжа, имам, но батерията ми е на последната си чертичка, а по принцип нат. ми съвпад Мерк/Нептун ме държат над земята, в облаците с дъгите и еднорозите, но сега съм съкрушена, изпитвам недостиг на вяра/мечтателност/живец). И знам, че всичко е психосоматично и болестите ми са от липсата на обич, но животът ме затиска и съм уморена, чувствам, че това са последните ми моменти в това тяло. Честно казано, притеснявам се от транзита на Юпитер през стелиума и Слънцето ми, ако го преживея, не мога да си представя каква/къде ще съм.
...............................................................................
Това е новият му солар, който не ми се струва зле, даже съм оптимистична. Виждам, че всичко ще е съсредоточено в творчеството ми и навярно ще съм въобразено влюбена/заблудена/излъгана в/от някого (или всички?) и неприятно показно свръхчувствителна:Д
Орисайте ме с нещо позитивно, моля, имам нужда!:Д