Романтика, виждам, че уж има приложение постът ти, а аз поне не го отварям. И гадая не е ли двоен съвпадат Юпитер - Венера, Луната Тригон с Уран ли е или с Плутон, квадратура Марс? Има ли съвпад Меркурий-Нептун?
Наличието на активна квадратура Сатурн-Уран и Тригон към Марс показва, че ще си рупаме на старата нива май. Сатурн слага прът в колелетата за драстични новости, но секстилът към Слънцето трябва да подкрепи вложените усилия и старание, особено при теб е благосклонен и към Юпитер. Съвпадат на Марс с възела демонстрира неовладените енергии на Марс, под негов контрол, уроци за научаване.
Хирон при Слънце не те ли тормози? Не дава ли една двойнственост на горчива победа, катран в меда? Висока цена за успеха. Горчиво осъзнаване за Мъж, баща, съдбовност, виждане и на двете страни на палачинката.
Като цяло по 26-27 март небето е благосклонно. Като изключим карето Сатурн-Уран, другото по-неприятно е опозицията на Луната по Нептун и Меркурий, което може да даде както дисонанс на разум и чувства, така и неосъзнаване на ситуацията, неспособност да се разбере, че трябват трезви решения и философски ум, мъгла и усещане за това, че си част от поток, в който събитията се случват покрай теб и въпреки теб.
Но иначе много разчитам на Сатурн, Юпитер, Марс, особено Сатурн! Създаваш впечатление на човек, който прави Сатурн доволен.
Всички планети, без Луната са на изток, което за мен е акцент към себе си, моята личност, Аз-ът.