Някой има ли наблюдения за критичен градус на соларен асцедент?
Проверих сега и имам соларен АС на 29*28' Близнаци през годината, когато месец и половина след началото му загубих важна за мене работа, седмица след това ме скъсаха на градско и не взех книжка, а за финал нещо ми стана и колабирах (цяла нощ ме разкарваха с една линейка и навсякъде ме изкараха здрава, а аз не бях добре, може да е било нервен срив) ; все пак същата соларна година, като я преполових, спечелих два медала от републиканско по бодибилдинг, въпреки гладната и безпарична първа половина на солара. Юпитер в Стрелец тогава ми е точно на IC, Меркурий ретрограден на средната точка на четирите ми конфигурации Йод, на които връх е Юпитер, а соларната Венера е върху наталната във 2д. Сатурн е ретро в 7д, в Риби- работата си загубих заради приятелка- предателка, пусках я без пари да тренира в залата, моя шеф я беше харесал и я сваляше, после като ми се оплака от него, че я бил олигавил, как не го било срам, като имал жена и бебе, аз се изпуснах и го нарекох "лайно" пред нея, тя му е предала, а той закри залата, в която работех, защото и без това я държеше за престиж, никаква печалба нямаше- парите стигаха колкото за наема, моята заплата и тази на колегата от втора смяна.
МС 29*12' в Скорпион- годината, когато се разведох и върнах бащиното име, а на работата имах проблеми и спад на заплащането, пак благодарение на жена- комшийка и колежка, която беше приятелка с шефката, а нейният брат работеше при мъжа ми, по-скоро получаваше заплата за нищо правене, докато на мъжа ми му писна и го остави сам да работи и довърши една поръчка и накрая да си прибере парите от клиента, а той естествено нищо не свърши за няколко месеца и в резултат- щом той не взема заплата при мъжа ми и аз не трябва да вземам във фирмата, където беше сестра му...
Уау, какъв солар си открих - АС/ДС и оста 3-9 на 29* , Това беше много щура година в личен план, изкарах с отличие два последователни курса, работих на морето, а накрая почивахме цялото семейство на море (за първи път) и имах много подаръци, нови мебели, черна техника, все пак сол. АС е Везни в натален 2д.