Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044179 пъти)

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3645 -: Юни 30, 2023, 10:30:37 am »
Сафо, солар нали се гледа по равнодомната, затова 10ти и Мц са различни градуси.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #3646 -: Юни 30, 2023, 11:47:45 am »
Драмите около котаракът са в този солар. Луната е кацнала на к7 соларен в квадрат с натална. По 7ми дом са партньорства, племенници, баби и дядовци. Премествания, загуби. Марс е в 6ти дом,а Диспозиторът е при теб - Меркурий. Срещи, комуникации, нерви. Асц  в 8ми дом, преживя доста стрес около котака. Но всичко около темите на домът ще те ангажира до следващият солар. Смърт, секс, пари, кризи, психика, данъци и такси. Сатурн е упр. на сол. Асц, а той е във водолей, 2ри сол. Ценностна система, като хобита, хранене, режим, тренировки като съвет, но постъпления, вложения, харчове, но и приходи. Нещо ново, за дома, лично за теб, може би мебел, уред, дребен. Венера е в 3ти дом, комуникацията ще върви точно както си написала-променливи, непостоянни емоции. Особено към семейството, близките, братя /сестри, съученици и съседи.
Луната е силна, но е в дом на края.
« Последна редакция: Юни 30, 2023, 11:52:33 am от Сафо »

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #3647 -: Юни 30, 2023, 07:58:32 pm »
Благодаря, Сафо!
« Последна редакция: Юли 01, 2023, 11:27:34 pm от maimunka365 »
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #3648 -: Юли 06, 2023, 12:03:25 pm »
Според този солар , възможно ли е да си намеря работа, която да трябва да работя предимно от вкъщи? Соларния асцедент е в 4-ти натален дом. Управителя на 6-ти е в 9 , може би свързано с някакви технологии ...

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3649 -: Юли 06, 2023, 12:22:16 pm »
Грег,к6 е във водолей,упр.на водолей е Сатурн .В 6ти дом са Слънце и Сатурн(в солара).До догодина ли ще стоиш без работа?Не те ли търсят /не ти ли предлагат?
Соларът,който си качил е с ъглови планети „луна в 1ви опозиция Венера и Марс в 10 връх на тао.Луната е към натална почти възврат.Важна година,емоционална,промени в партньорства,във външен вид,любов,Меркурий упр.на асц е в 5ти дом,домът на удоволствията,но козирог е кардинален знак.Възможно е да имаш срещи с жени,по-емоционални,бременност при позната жена,сестра/братовчедка.
Но,все пак мисля,че дотогава ще намериш работа,все пак има много време.
Сол.асц в 4ти натален-насоченост към домът/къщата,корените,ъглов дом .
О,соларът е за тази година,сега видях.Нали беше качил някакъв друг.Соларен Сатурн е квадрат към натален.Ти си асц близнаци,а Сатурн е трипл.упр на асц.Сега предстои Венера да го активира
« Последна редакция: Юли 06, 2023, 12:27:47 pm от Сафо »

greg07

• Hero Member
« Отговор #3650 -: Юли 06, 2023, 12:28:44 pm »
Това е Солара за тази година. Той започна на рождения ми ден сега аз съм по средата на него. Доста хора ме търсят за работа и всичко в последния момент пропада и за това търся помощ да се ориентирам малко къде да търся.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3651 -: Юли 06, 2023, 12:35:42 pm »
Това е Солара за тази година. Той започна на рождения ми ден сега аз съм по средата на него. Доста хора ме търсят за работа и всичко в последния момент пропада и за това търся помощ да се ориентирам малко къде да търся.
Видях,поправих се.Венера ще задейства Сатурн в 6ти натален.Мисля,че ще намериш работа,няма да ти харесва,но такъв е момента.

greg07

• Hero Member
« Отговор #3652 -: Юли 06, 2023, 12:37:05 pm »
Сега когато Венерата е ретроградна ли? Защото локацията на предния не беше вярна. Все си мисля че ще успея да си намеря работа и да се наредят нещата. Сатурн в 6 ти не е леко място. Според мен държавна организация. Сатурновата квадратура ми даде доста големи проблеми , невъзможност за осъществяване на плановете

mona lisa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #3653 -: Юли 06, 2023, 01:01:17 pm »
Здравейте, това е действащият ми солар от три месеца насам. Имах емоционално труден момент още със започването му, преоценка на важните за мен хора. От октомври ми предстои връщане на работа, понеже майчинството приключи.
Бихте ли погледнали какво да очаквам, какви акценти се виждат. :-*

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3654 -: Юли 06, 2023, 03:03:06 pm »
Сега когато Венерата е ретроградна ли? Защото локацията на предния не беше вярна. Все си мисля че ще успея да си намеря работа и да се наредят нещата. Сатурн в 6 ти не е леко място. Според мен държавна организация. Сатурновата квадратура ми даде доста големи проблеми , невъзможност за осъществяване на плановете
Венера ще се обърне в ретроградно движение в квадрат с нат.Сатурн и опозиция със соларен.Цикъл Слънце/Венера ще задейства с опозиция нат.ти Слънце.Ти си профекция асц в лъв,може би ще има развитие по финансови въпроси,свързани с работа,договори ,взаимоотношения.Новолунието,което предстои ,ще е в хармоничен аспект със Сатурн в 6ти.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12755
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #3655 -: Юли 06, 2023, 09:56:23 pm »

greg07, тази година се занимавай с делата по 3 ти дом, там е акцентът- преквалификация, някакво обучение, рекламирай се. Слънцето е в 6 сол, отлрий причините, които ти пречат да си финансово и здравословно топ. Слънцето носи естествена сигнификация на управеление, зависимо е от диспозитора си Сатурн, който е западен и силно материално ориентиран, вероятно вече е залязал по време на рождения ти ден. Каквото ти предложат приемаш, като през това време се усъвършенстваш. Редуваш работа с почивка, щадиш здраве и ресурс за догодина. В периода Марс активира Слънце и Сатурн, искаш, но не можеш, опозицията е най-трудна за Марс- Сатурн. Като се разпадне опозицията, вероятно носеща криза, но и реалността, ще схванешпосоката. Тр. Марс в Дева ще ангажира сол. Луна в 1-ви дом и нат. Луна- ще ти стане толкова неудобно, че няма да имаш друг избор, освен да запретнеш ръкави. Обади се  на жена или се ангажирай с по-типична женска работа. Успех !
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

greg07

• Hero Member
« Отговор #3656 -: Юли 07, 2023, 01:09:29 pm »
Благодаря ви момичета , запазих си съветите ви. Дано всичко е наред.

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #3657 -: Юли 07, 2023, 02:14:58 pm »

Здравейте!

Знам, че е е минал 1/3 от Солара ми, но сега вече се поуспокоиха нещата и реших да ви попитам за мнение.
Бременна съм в началото на 6-ти месец с термин 4-6.11.2023г и имам доста чуденки, относно типа и времето на раждането: Притеснява ме по натал Марса в 12-ти дом, да не станат нещата със секцио (макар, че приемам всичко, стига края да е положителен).  Все още си имам проблеми със стомаха, но зная че всичко е свързано с нервната система. Напоследък и ми е доста депресирано, поради факта че времето наближава и има доста въпросителни в главата ми. И така и сънят не ми е много спокоен.
Та: оплаках ви се.  :(

Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3658 -: Юли 07, 2023, 04:09:17 pm »

Здравейте!

Знам, че е е минал 1/3 от Солара ми, но сега вече се поуспокоиха нещата и реших да ви попитам за мнение.
Бременна съм в началото на 6-ти месец с термин 4-6.11.2023г и имам доста чуденки, относно типа и времето на раждането: Притеснява ме по натал Марса в 12-ти дом, да не станат нещата със секцио
Каква връзка пък има натален Марс в 12д и секцио? Ако е карта на мъж, тогава??  :)

К5 в 12д. върху Марс У12 – ще родиш в болница, а не на нивата; Иц в 12д – може да се наложи да лежиш известно време в болница, но аз почти цялата първа бременност изкарах по болници, важен е крайният резултат – ще ставаш майка! (момиченце ли е?)

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 823
« Отговор #3659 -: Юли 07, 2023, 05:02:48 pm »

Здравейте!

Бременна съм в началото на 6-ти месец с термин 4-6.11.2023г и имам доста чуденки, относно типа и времето на раждането: Притеснява ме по натал Марса в 12-ти дом, да не станат нещата със секцио
Каква връзка пък има натален Марс в 12д и секцио? Ако е карта на мъж, тогава??  :)

К5 в 12д. върху Марс У12 – ще родиш в болница, а не на нивата; Иц в 12д – може да се наложи да лежиш известно време в болница, но аз почти цялата първа бременност изкарах по болници, важен е крайният резултат – ще ставаш майка! (момиченце ли е?)

akruks,
Да, мома е :) Такова си пожелахме, такова е. Но е дива доста "тича" из корема ми. За сега има къде, после като порасне - няма да и е удобно.
Това лежане в болницата, малко ме притеснява. Утре пътуваме за планината, надявам се да мине пътя без проблеми. Пия но-шпа х 3 пъти на ден, но не и магнезий, че той ми дразни много стомаха.
За сега всичко върви добре. На инжекции съм за разреждане на кръвта, заради тромбофилия и всеки ден ми слагат х 1бр от началото на бременността.
За Марса- нали ми прави той доста проблеми в картата, та и нали се гледа и по натал. От него съм се наплашила, че само пакости ми прави.
Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.