Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 992318 пъти)

crazylady

• Full Member
  • Публикации: 126
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3930 -: Февруари 13, 2025, 01:29:52 pm »
Благодаря, Сафо! Очертава се интересна година. Ще следя Сатурн, Меркурий и Юпитер.

Simona2011

• Newbie
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #3931 -: Февруари 26, 2025, 12:07:57 pm »
Здравейте, има ли според вас шанс в предстоящият солар шанс за собствен бизнес? Още от началото на година комуникацията свързана с работа или бизнес партньори върви трудно , сигурно заради стелиума в 7 дом. Притеснява ме и юпитер в заточение в 10 дом.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13884
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3932 -: Февруари 26, 2025, 07:52:54 pm »
Здравейте, има ли според вас шанс в предстоящият солар шанс за собствен бизнес? Още от началото на година комуникацията свързана с работа или бизнес партньори върви трудно , сигурно заради стелиума в 7 дом. Притеснява ме и юпитер в заточение в 10 дом.
Този солар е от началото на април нататък, защо гледаш в него влошената комуникация от началото на календарната година? Последно самостоятелен бизнес или съвместен с партньори? Нептун в 7д може да има измамни приятели и партньори, внимавай! Юпитер пък ти е най-малкият проблем, дори би трябвало да окаже положително влияние по отношение на кариерата, понеже е в хармоничен аспект със Слънцето. И може да квадрати Меркурий, но е във взаимна рецепция с него. А напрежението по отношение на бизнес, приятелства и сдружения, предполагам е от транзита на Марс, доскоро ретрограден, в напрегнат аспект с Нептун У7 и Слънце.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7765
« Отговор #3933 -: Февруари 27, 2025, 05:39:31 pm »
Има шанс за собствен бизнес,но в партньорство с някой.Меркурий е упр.на 10 дом,а в солара е ъглов и в аспект с Юпитер.Не се "изхвърляйте"много.

Simona2011

• Newbie
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #3934 -: Февруари 27, 2025, 06:46:27 pm »
Благодаря Akruks и Сафо !

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #3935 -: Февруари 28, 2025, 02:55:56 am »
И аз съм с един хубав соларен стелиум в 7ми дом до май месец заедно със слънцето, тази соларна година фалирах бизнеса, омъжих се, забременях и скоро ще раждам  :D :D :D преди новия ми рожден ден ще кача картата с подробна информация.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3936 -: Февруари 28, 2025, 12:07:51 pm »
И аз съм с един хубав соларен стелиум в 7ми дом до май месец заедно със слънцето, тази соларна година фалирах бизнеса, омъжих се, забременях и скоро ще раждам  :D :D :D преди новия ми рожден ден ще кача картата с подробна информация.
стелиумът при теб е в телец,нали така?!Винаги ли при много планети в 7ми дом,ще раждаме,ще фалираме и ще се женим?
Зависи от натала,от знака,от прогресии и дирекции,от хронократори и т.н

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #3937 -: Март 01, 2025, 12:09:48 am »
Не разбира се  :) по-скоро искам да кажа, че стелиум в 7ми дом не дава бизнес или добро развитие на бизнес дори слънцето да е там.
стелиумът при теб е в телец,нали така?!Винаги ли при много планети в 7ми дом,ще раждаме,ще фалираме и ще се женим?
Зависи от натала,от знака,от прогресии и дирекции,от хронократори и т.н

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #3938 -: Март 05, 2025, 10:01:49 am »
здравейте , това е солара ми за новата година , която започна преди месец. Може би ще е интересно ако някой се включи с коментари.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1278
« Отговор #3939 -: Март 05, 2025, 03:49:32 pm »
Тайна любов на работа, с човек от/покрай работа.
Любов, връзка, която няма да официализираш.
Основополагаща, щастлива любов. Може и бебе.
Привличане на пари, вкл. Заемни/чужди ресурси, вероятно в тази връзка. Активност по/за пари.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #3940 -: Март 05, 2025, 07:02:59 pm »
Много ти благодаря Люба. Марса в 7 ми  и Мерк управител 7ми с натално Слънце ли те кара да мислиш , че ще е нова връзка. Аз съм сам за сега. Излизах с човек , който ме изостави на рождения ми ден.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3941 -: Март 06, 2025, 07:22:02 am »
Грег,Марс в 7ми сол.не е най-добрият вариант за бизнес партньорства,взаимоотношения.Освен това е в антисия с Луната.Ранява.Ти си представен от Юпитер в заточение в близнаци ,съвпад с Луна.Асц в 6ти натален и упр.на сол.асц в 6 соларен предполага грижи около здравословно състояние,домашни любимци ,чичовци и лели.Юпитер увеличава,тоест,ако има грижи,нужди,емоционални зависимости към нещо.
Пътувания насам/натам,финансови постъпления,покупки,вложения.Събития при братя/сестри,съседи и роднини.
Внимание при шофиране,защото Марс в 7ми е и срещи с органи на властта.
Обидчивост.
Възврат на Венера,която е слаба и ударена от малефик натално,не предполага любов,по-скоро обратното.
Изследвания.

zira

• Newbie
  • *
  • Публикации: 20
« Отговор #3942 -: Март 06, 2025, 10:19:33 am »
Настоящия ми солар, АС в 8 дом, Уран там, а Упр. на Соларен АС е в 8 соларен дом в съвпад с натална Венера. Силно подчертан 8 дом и Венера. Да се плаша ли за здравето си или да чакам наследство не знам?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3943 -: Март 06, 2025, 05:07:40 pm »
Интересна соларна година,с планети по ъгли и асц съвпад с Плеяди.Венера в 8ми е особена ,оглежда се за чужди пари и понеже Юпитер е в 1ви,вероятността за сделка,наследство,получаване е голяма.Юпитер упр.също църковните служители,нотариуси,адвокати,юристи.Венера в 8ми може да указва и някаква интервенция,разкрасителна ,уста,вежди,зъби,кожа,коса.
Луната е аспектирана по натал с опозиция от Меркурий,а соларна е на к9-домът на внуците,на зетьове(мъже на сестри и жени на братя),подписи и договори,сделки,далечни пътешествия и премествания.Вложения,нещо ново в/за дома.Марс в 3ти -спорове с роднини,съседи,делби.
Интересна година,може да има смяна на работа(като слугинство).
Може да разбереш нещо за някой-бременност,раждане,смърт,операция.
Марс е в начален градус в 3ти дом,но близо до к4-нещо ново по неговите сигнификации,обикновено носи спорове и раздори ,проблеми около родители и имоти.
Ъглови Меркурий и Юпитер са основните играчи-сделки,договори,роднини,пътувания,документи и т.н
Но за мен Луната е много важна ,като подчертана и въпреки ,че 9ти дом е домът на страдание за нея,може би нуждите няма да са удовлетворени,или прекалено големи ....
« Последна редакция: Март 06, 2025, 05:16:25 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13884
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3944 -: Март 06, 2025, 06:29:20 pm »
Настоящия ми солар, АС в 8 дом, Уран там, а Упр. на Соларен АС е в 8 соларен дом в съвпад с натална Венера. Силно подчертан 8 дом и Венера. Да се плаша ли за здравето си или да чакам наследство не знам?
Може да показва интервенция, свързана с разкрасяване, Слънце в соларен 6д в натален 1д показва , че ежедневната работа и здравето ще са главна тема през годината, а сол АС в 8д и Уран в сол 12д може да показва езотерика, астрология, вникване по-дълбоко в тайните на окултното.