Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1080796 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1455
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3990 -: Юни 23, 2025, 11:34:21 am »
Заради Прогресивното Новолуние.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14035
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3991 -: Юни 23, 2025, 04:59:18 pm »
Акрукс, не разбрах, питаш ли за мнение по солара на мъжа ти ? :)
Рени, озадачи ме и разбира се, че всяко мнение е добре дошло, за да не си фантазирам предварително какво ли не...

akruks

• Hero Member
« Отговор #3992 -: Юни 23, 2025, 05:13:05 pm »
Здравейте група, за съжаление отново си загубих работата. Което означава , че солара ми с отправна точка България е правилния , моял за помощ с анализа на Соларната ми карта. Ако може някой да се включи предвид ситуатията.
не съм съгласна, в бг солара ти няма показатели за загуба на работа, докато в другия по местоживеене има - сол.12 дом в 6-ти, загуба на доходи - сол 2д в 8д, сол Сатурн в сол. 2д. -затруднения в доходите, налага пестелив и скромен живот.
Транзитен Сатурн и Нептун през 10д, сходящ съвпад Марс У6 , Юпитер ги квадрати , но и това ще мине, гледай напред.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12833
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #3993 -: Юни 24, 2025, 01:20:29 pm »
Акрукс, за мен Луната е стара, не е новолуние. Слънце в 9-ти дом е в дом на радост. При него се сменят управителите, той е нощно раждане, а соларът е дневен- Слънце, Юпитер, Сатурн + хронократорите за годината стават важни. Слънцето изгаря и Меркурий, у1 сол, Венера, Марс, Луна също е скрита, но и Марс наранява и Слънце, и Меркурий, и Луна. Целият стелиум в Козирог е получен от малефик, който е без есенциални достойнства и западен, но е в секта и в знак на бенефик.Обикновено това е повод човек да се огледа, дали по натал има предпоставки за заболяване,  по посочените сфри.Тялото/Луната / е наранено, изтощено, и от Марс, и от Слънце, Но, Юпитер е отсреща, намеренията, идеите, пътуванията ще се реализират в 3 дом, разбира се от това, което е останало след кулминацията Слънце, Меркурий, Марс- Юпитер.
Марс в 9-ти, екзалтиран, изгорен, е бунтовник срещу : закон, шеф, съсед, колега, заповеди. Самосаботаж.Марс е майстор в тази позиция и ако по натал има отношение към професионалните ангажименти, може да има разпад, недоволство на съществуващи и влизане в нови/ и като фирма, офис, завод/, които имат повече бъдеще и финанси, когато се покаже,  даже и за 3-4 месеца, и в сивия сектор; пътуване в друг град, държава, по работа.
9 -ти дом е облекчение, свобода, перспектива, специализирани консултанти, лекари, стоматолози, адвокати, финансисти; правни съвети при покупка, актове и договори, ако продава.
Ти знаеш какво се случва в натала му и какво от него ще се отиграе в 9-ти през годината
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #3994 -: Юни 24, 2025, 01:51:48 pm »
Рени, благодаря! В натален 9д му е телешкия Юпитер и досега не е имал началник или колеги, от които да е доволен, с кръст на съдбата в 6д, така му било писано. Зъбите му отдавна са за ремонт, но ги отлага, първо да си узакони наследството. За пътуване и миналата година пътува по работа в съседна Франция, а и тази се очертава да го командироват далеко (отбелязано е в настоящия хороскоп). По план догодина ще си ходи през отпуската в бг, тази ще работи и през отпуската, за да вземе извънредна заплата + парите от платената отпуска.

greg07

• Hero Member
« Отговор #3995 -: Юни 24, 2025, 04:28:21 pm »
Акрукс, за мен Луната е стара, не е новолуние. Слънце в 9-ти дом е в дом на радост. При него се сменят управителите, той е нощно раждане, а соларът е дневен- Слънце, Юпитер, Сатурн + хронократорите за годината стават важни. Слънцето изгаря и Меркурий, у1 сол, Венера, Марс, Луна също е скрита, но и Марс наранява и Слънце, и Меркурий, и Луна. Целият стелиум в Козирог е получен от малефик, който е без есенциални достойнства и западен, но е в секта и в знак на бенефик.Обикновено това е повод човек да се огледа, дали по натал има предпоставки за заболяване,  по посочените сфри.Тялото/Луната / е наранено, изтощено, и от Марс, и от Слънце, Но, Юпитер е отсреща, намеренията, идеите, пътуванията ще се реализират в 3 дом, разбира се от това, което е останало след кулминацията Слънце, Меркурий, Марс- Юпитер.
Марс в 9-ти, екзалтиран, изгорен, е бунтовник срещу : закон, шеф, съсед, колега, заповеди. Самосаботаж.Марс е майстор в тази позиция и ако по натал има отношение към професионалните ангажименти, може да има разпад, недоволство на съществуващи и влизане в нови/ и като фирма, офис, завод/, които имат повече бъдеще и финанси, когато се покаже,  даже и за 3-4 месеца, и в сивия сектор; пътуване в друг град, държава, по работа.

9 -ти дом е облекчение, свобода, перспектива, специализирани консултанти, лекари, стоматолози, адвокати, финансисти; правни съвети при покупка, актове и договори, ако продава.
Ти знаеш какво се случва в натала му и какво от него ще се отиграе в 9-ти през годината

Рени ще може ли и по моя Солар?
« Последна редакция: Юни 24, 2025, 04:37:45 pm от greg07 »

greg07

• Hero Member
« Отговор #3996 -: Юни 24, 2025, 04:44:52 pm »
И в Белгийския солар имам промяна на работата. Луна Юпитер в 6-ти много работа. Управителя на 6-ти Мерк в Тригон с Юпитер в 9 ти Натален. Управител 10 - ти Венера, върху натална Венера. По профекции Венера е управител на годината. Би трябвало да даде ново работно място.

Това поне е моя анализ.

Рени

• Hero Member
« Отговор #3997 -: Юни 24, 2025, 07:02:22 pm »
greg07, качи си само наталната карта и ще коментираме.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

greg07

• Hero Member
« Отговор #3998 -: Юни 24, 2025, 08:21:42 pm »
Ето я с прогресиите и транзитите към днес. Прогресивното слънце е почти на края на Риби , почти прави ингрес в Овен. Транзитния Сатурн секстил към Юпитер.

Рени

• Hero Member
« Отговор #3999 -: Юни 25, 2025, 11:24:00 am »

greg07, планетите, които имат достойнства в градуса на МЦ са Юпитер и Венера, и двамата са в знаци, които не виждат Мц. Юпитер е в знак без достойнства, перегрин,източен, току-що се е появил, доминиран от диспозитора си САтурн, който е извън секта, в оперативен дом, но нещастен или когато Юпитер управлява годината, не можеш много да разчиташ на него. Възходите и паденията в професионалните ангажименти са на лице, с голям интензитет се случват делата тук, Юпитер 8 дом.  Сатурн доминира у10 от 6 дом-заради баща си, може да се налага/ се е налагало да попадаш в ситуации, които  възпрепятстват свободното упражянване на професия.
Венера е в знак без достойнство, в заточение, силна, в 10 дом,  наранена от Марс, от диспозитора си, който е есенциално силен, ъглов, но в дневна карта е опасен. Не е в компетенцията на Венера да управлява.
Марс в 10 дом винаги ще носи събития в тази сфера, но за сметка на някои заболявания, у6 и диспозитор на Сатурн в 6 дом.
В период на Марс е подходящо да си наемник, но с условието, че може да рефлектира върху заболяване, което имаш.
Луната и Сатурн виждат Мц. Луната е ъглова, намалява, но към дневна планета, Сатурн, който е упр, на у10,у1 и на Фортуна,   в терма на бенефик  от нейната секта, в нейния период, временна, сезонна работа.
Слънце в дом на радост и в терма на бенефика от сектата.
Планети в 10 дом винаги се проявяват в характера на човек, при теб Венера/ Марс в Овен, горе -долу така се изявяват, понякога хората те харесват, понякога  не, в т.ч. и колеги, шефове. Направи нещо по въпроса, в т.ч., че и у1 Меркурий, и у10 Юпитер не виждат МЦ. Когато човек не може сам да си управлява живота или някоя житейска сфера, оставя някой друг да го прави и си приема в тази област съдбата.
Тази година Венера, САтурн и Юпитер са ти управители на годината- и ако в солара са също със занижен статус ?
Провери си, кога и колко дълго си бил ангажиран професионално като период, за да си знаеш, кои планети носят работа.
Февруари 2016- септември 2018, юли 2010- май 2014, как бяха като професионални ангажименти ?

akruks

• Hero Member
« Отговор #4000 -: Юни 25, 2025, 11:27:24 am »
Ето я с прогресиите и транзитите към днес. Прогресивното слънце е почти на края на Риби , почти прави ингрес в Овен. Транзитния Сатурн секстил към Юпитер.
транзита на Сатурн през 10д не е лесен, дори при хармонични аспекти с моите Слънце/Луна/Венера/Юпитер преди години загубих работа с високи заплати, много тежко го преживях заради интригата, която ми спретнаха докато собствениците на фирмата (италианци) бяха във Великденска ваканция и бг управата знаеха, че няма да се появяват следващите 20 дни. Както и са е, две години след мен те бяха на борсата, италианците се изнесоха в Китай, оттогава  се скитат по фирмите да заработят някой лев, свърши им големеенето.
Предстои ти прогресно Новолуние в 10д., следващите 30г ще са активни темите на този дом – кариера, професионално израстване, социален статус, престиж, сега освен Сатурн и Нептун през 10д минава нодалната ос, възлите не носят събития, но са показател, маркират темите на кой дом ще са актуални, съдбовни.

greg07

• Hero Member
« Отговор #4001 -: Юни 25, 2025, 12:09:17 pm »
Да Рени , на 100% си права ... баща ми много ни тормозеше / биеше ... трябваше да уча и да работя , неща , които не ми харесваха... Карма си ми е ... Разбирам. Голяма болка е ... с оглед на Прогресивното Новолуние ... и Северния възел , нещата не трябва ли да се разрешат , назависимо , какъв е изхода ... Акрукс , това доколко чета разбирам от теб?

Иначе за работа 2014 - 2015 и 2023 бяха най-тежките години в живота ми .. ад ...

greg07

• Hero Member
« Отговор #4002 -: Юни 25, 2025, 12:25:39 pm »

greg07, планетите, които имат достойнства в градуса на МЦ са Юпитер и Венера, и двамата са в знаци, които не виждат Мц. Юпитер е в знак без достойнства, перегрин,източен, току-що се е появил, доминиран от диспозитора си САтурн, който е извън секта, в оперативен дом, но нещастен или когато Юпитер управлява годината, не можеш много да разчиташ на него. Възходите и паденията в професионалните ангажименти са на лице, с голям интензитет се случват делата тук, Юпитер 8 дом.  Сатурн доминира у10 от 6 дом-заради баща си, може да се налага/ се е налагало да попадаш в ситуации, които  възпрепятстват свободното упражянване на професия.
Венера е в знак без достойнство, в заточение, силна, в 10 дом,  наранена от Марс, от диспозитора си, който е есенциално силен, ъглов, но в дневна карта е опасен. Не е в компетенцията на Венера да управлява.
Марс в 10 дом винаги ще носи събития в тази сфера, но за сметка на някои заболявания, у6 и диспозитор на Сатурн в 6 дом.
В период на Марс е подходящо да си наемник, но с условието, че може да рефлектира върху заболяване, което имаш.
Луната и Сатурн виждат Мц. Луната е ъглова, намалява, но към дневна планета, Сатурн, който е упр, на у10,у1 и на Фортуна,   в терма на бенефик  от нейната секта, в нейния период, временна, сезонна работа.
Слънце в дом на радост и в терма на бенефика от сектата.
Планети в 10 дом винаги се проявяват в характера на човек, при теб Венера/ Марс в Овен, горе -долу така се изявяват, понякога хората те харесват, понякога  не, в т.ч. и колеги, шефове. Направи нещо по въпроса, в т.ч., че и у1 Меркурий, и у10 Юпитер не виждат МЦ. Когато човек не може сам да си управлява живота или някоя житейска сфера, оставя някой друг да го прави и си приема в тази област съдбата.
Тази година Венера, САтурн и Юпитер са ти управители на годината- и ако в солара са също със занижен статус ?
Провери си, кога и колко дълго си бил ангажиран професионално като период, за да си знаеш, кои планети носят работа.
Февруари 2016- септември 2018, юли 2010- май 2014, как бяха като професионални ангажименти ?

Те маркираха промените и до сега не могат да спрат ...

akruks

• Hero Member
« Отговор #4003 -: Юни 25, 2025, 01:16:38 pm »
Прогресивното Новолуние ... и Северния възел , нещата не трябва ли да се разрешат , назависимо , какъв е изхода ... Акрукс , това доколко чета разбирам от теб?
..
Нещо не си ме разбрал, изрично написах, че прогресното Новолуние маркира актуалните теми за следващите 30г., така както Северния възел ги маркира за година-две, защо под актуални разбираш нещо лошо, нямам идея – откакто имах прогресно Новолуние в 3д. няколко блога направих , три книги издадох, много пътувания, кореспонденция и т.н. , до 2037г има още да пиша и пътувам, и никак не ми е зле, а напротив!
Тегавото положение в работата ми преди написах, че беше от транзита на Сатурн през 10д, при теб на транзитен Сатурн не му остава много да е в 10д., така че ще потръгнат нещата, спокойно!
« Последна редакция: Юни 25, 2025, 01:19:19 pm от akruks »

Рени

• Hero Member
« Отговор #4004 -: Юни 25, 2025, 02:22:48 pm »

greg07, всички си имаме съдба, така е, но не всички я приемаме. Когато си в период, който се управлява от планета, която не е с добър статус, е добре да се съобразиш с това и да живееш по-смирено, пасивно, без излишни рискове, промени, в нейните сфери, както и да я укрепиш, чрез полезните за това практики, "лечение", разбиране. Индийците могат много да помогнат при такава съдба, но бъди внимателен при избора на учител/ гуру, свързани с окултното. Няма значение с какви координати ще построиш солара си, ако не си наясно с темперамента, ресура си. :)