Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1046344 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #1080 -: Октомври 30, 2015, 12:10:25 pm »
Качи си картата - натал + солар.

8 дом на Асцендента нищо конкретно не ми говори.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

shiny shine

• Newbie
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #1081 -: Октомври 30, 2015, 12:22:08 pm »
Добре :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1082 -: Октомври 30, 2015, 02:08:26 pm »
Задълбочени прогнози по соларна карта не правя, но може да се кажат няколко приказки, да се обобщят някои по-открояващи се тенденции през годината.

Мисля, че ти предстои променлива година, има тенденция за нестабилност. Година, в която ще си повече зависима от отношенията с партньора, с други хора. Не е година, в която да излязат на фокус твоите лични проекти и желание за себеутвърждаване.

Не е изключено финализиране или прекъсване на образование или някакъв курс/проект. Има тенденция към бързо отегчаване, променливост, трудно задържане на внимание и довършване на започнатото.

Не е година на възход, кулминация в кариерата, но са възможни неочаквани промени. Не е изключено ти самата да усетиш неудовлетвореност от обичайните си занимания, от рутинните задължения и като цяло от обкръжението.

Ако трябва да се обобщи, според мен предстои една преходна година - нито година за ново начало, нито приключваща година. Година, в която можеш да си набележиш нови цели, да потърсиш други перспективи, ако усетиш, че нещо в досегашния ти живот не те удовлетворява.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #1083 -: Октомври 31, 2015, 07:35:19 pm »
Днес правя 30 лазарника. По предишния солар: ♀☌☉ действително се прояви, по цялата гама, през цялата година. Така започна, така завършва. ♃△⊗ в десети, върху ☉/☽, плюс ⊗ на К10 — много хубава година в професионално отношение, пу-пу. ☽☌♃ — проявява си се, беше начало на по-дългосрочна промяна. Баща не станах, но не се отказвам от идеята :)

Гледам новия солар — не знам с какво ще ме изненадва, но много ми допада ♀☌♂. ♅ е точно на десцендента, да го мисля ли, да не го ли :) Затова пък има ♂⚹♄, У7 и У5, партньорски, любовни, сексуални и всякакви отношения в хармония. ♄☍☽ не е много хубаво, но си го имам и натално, ще го преживея. На всякакъв коментар ще се радвам :)
« Последна редакция: Юни 27, 2019, 09:33:25 pm от Reptil »

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #1084 -: Октомври 31, 2015, 07:48:45 pm »
Репс, много паричен ми се чини този солар. Кариерният възход ще продължи. Ще пътуваш, ще сключваш договори. Ако имаш връзка, ще е много сексуална.  :012: Обмисляш ли преместване и кредити? (Питам заради съвпада Марс/Венера)

Reptil

• Hero Member
« Отговор #1085 -: Октомври 31, 2015, 07:58:16 pm »
Деньги ваши будут наши, Уране. За това няма съмнение. За останалото — амин :) Обмислям, да, в подходящия момент.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1086 -: Октомври 31, 2015, 08:10:08 pm »
С този Сатурн върху Меркурий в 11 соларен дом, да не вземеш да изоставиш форумите?

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #1087 -: Октомври 31, 2015, 08:11:07 pm »
Деньги ваши будут наши, Уране. За това няма съмнение. За останалото — амин :) Обмислям, да, в подходящия момент.

Парите ще са на банката? :) Намери и друг начин за отработване на 8 дом.

Reptil

• Hero Member
« Отговор #1088 -: Октомври 31, 2015, 08:22:25 pm »
Надявай се, Весо :012: Макар че, ако ще отработвам ♀☌♂, не е изключено.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1089 -: Октомври 31, 2015, 08:32:28 pm »
Надявай се, Весо :012:
Въобще не съм го казал в този смисъл.
А от второто не би трябвало да зависи влизането ти тук. Лошо, ако мислиш така...

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1298
« Отговор #1090 -: Ноември 01, 2015, 02:49:27 am »
Репи, С праздником!

Пътувания, преместване, вкл. надалеч, дори в друга държава допускам, във връзка с работа. Смяна на дом. Ако има Венера, тя ще ти е на разстояние.
Обаче съвпад на соларни венера и марс в 12 в мъжка карта съм виждала да водят до това мъжа да прибере венерата при себе си и тя да се поотдели от света. Кто не рискует, не пьет шампанского)))

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3111
« Отговор #1091 -: Ноември 02, 2015, 06:54:09 pm »
Репс, ;)
 Солара за 2015-2016г. ти е Козирог с изгряващ,Плутон/диспозитор на Слънцето и сол.У10 в 1- ще градиш имидж,статус,реализация,ще израстваш в социума с видими промени за теб и за околните,ще поемеш големи отговорности ,с подкрепата на тригона с Юпитер, концентрираш се върху една цел и действаш до постигане на  удоволетворителен за теб ,успех- Слънцето в 10 сол.-1 нат. го потвърждава,МП на тригона Плутон/Юпитер ,с възможност за развитие и растеж,Скорпи е в 10 сол.-1 нат. там ще са промените за да ги  постигнеш.
Сол.Асц. в 3 нат- може да решиш да инвестираш в обучение, курсове, преквалификация, майсторство във набелязаната цел, повишена комуникативност и засилена обмяна на знания,необичайни за теб неща,да извършиш нещо за първи път в живота си.,пътувания, писмена и публицистична дейност.Кардинален асц. -неподв. К4- година с много кардинални промени, който ще имат дълготраен успех.
съвпада Марс У7 –ВенераУ1  на К12+ Уран на дсц.,ретро ,в партньорската сфера може да скандилизираш с фриволно поведение,да започнеш тайна връзка с обвързан,несвободен човек,май се повтарям,казвала съм ти го,или пък платонична,с др.думи извън нормите на обществото,но СЛВ В 12 върху Марс+Нептун тр.5 дом ,трябва да се преживее с  духовна опитност,сродна душа. ♂⚹♄, У7 и У5, партньорски, любовни, сексуални и всякакви отношения в хармония,тук възможност приятелски връзка да прерастне в интимна
В работата също те очакват промени , сол.Луна ,нещо ново ти се върти из главата,с /в чужбина ,или работа за чужда фирма,или с чужденци, пътувания,нови умения
♄☍☽ не е много хубаво,като сол.Сати е върху Мекурий, неудоволетвореност  от настоящи раб.отношения и заплащането,ще те нагърбват с много отговорности за същото възнаграждение и това да е причината да потърсиш нещо ново като реализация,загуба на сигурност и стабилност,на подкрепа от ръководство и фин.независимост от семеството,може да се наложи да помогнеш на родители,чрез грижи,финансово  за тях или за др.по-възрастен член на семейството,Сол.ос 6-12 съвпада точно с нат.ос 9-3  промени в работни взаимоотн.и договорености,както и на типа дейности  :08:

Reptil

• Hero Member
« Отговор #1092 -: Ноември 02, 2015, 09:32:19 pm »
Леле, Стреличке, какъв отговор само :) Неудовлетвореност имаше. Надявам се, че приключихме с този период и въпросните хора, новите изглеждат по-различни. То ще си покаже.Не бих предприел нова смяна в близко време, освен ако действително не се разочаровам. Ако се случи, както казваш — имам си и свои идеи :) Реално само въпросът за връзките ме вълнува силно, останалите са малко на заден план. Макар че има едно-две неща, които си споменала и които, щом има показания, е хубаво да приключа.

Мерси :-*

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13941
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1093 -: Ноември 02, 2015, 09:55:32 pm »
Баща не станах, но не се отказвам от идеята :)
И като нищо ще я осъществиш- сол 5д в 8д, сол Венера У5 в сол 8д съвпад  сол. Марс

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3111
« Отговор #1094 -: Ноември 03, 2015, 09:10:05 am »
И като нищо ще я осъществиш- сол 5д в 8д, сол Венера У5 в сол 8д съвпад  сол. Марс

то показатели има,ма връзка няма,кой ще ощастливи
ние като сватовници рекнахме,пък Вселената дали ще откликне със синхроничност
то тия показатели 5+8 може и само на любов+секс без обвързване,сериозно,без участието на 7 дом,У7
попрявям се има надежда,то Марс е У7 в съвпад с У5 Венера в 8 сол/11 нат. -става класика,
ма много тайственно туй зачатие У7 на К12,или пък неосъществимо,само фантазии липсва точният човек,чакаме сродна душа
« Последна редакция: Ноември 03, 2015, 09:18:26 am от strelicka »