Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1365087 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Любовни хорари
« Отговор #3015 -: Април 09, 2017, 02:58:39 pm »
Здравейте,
Имам връзка с Л. от близо половин година, в която той изключително се опитва да ме убеди, че ме обича. Вчера, случайно изпуснати думи, ме накараха да се усъмня в това му твърдение.
Та въпроса ми е:
Обича ли ме Л.?
Неговият управител Sa е в негов 12 дом, което ми показва че нещо скатава от мен. Аз в 4 дом съм направила квадрат с неговия управител. Явно май имам право да се съмнявам.
Права ли съм?
Не, не си права- Луната е без курс. Последен неин аспект е квадрат с негов у1 Сатурн, излиза, че сте скъсали, а в действителност не е така, нали?
Това, че негов У1 е в 12 не означава, че се скатава от теб, за него Сатурн е също У2, У3- може да къта пари, да си спестява някои приказки, но това не го прави лицемер. Твоя У1 в 4д дълбае в миналото и издребнява. Спести си този тормоз, предстои ви споделеност на чувствата, когато вашите У5 направят секстил, както и интимно общуване, с негов У3 Уран може да намери оригинален начин да се изрази така, че да го разбереш и да задоволи очакванията ти.

zoh

• Full Member
  • Публикации: 108
« Отговор #3016 -: Април 09, 2017, 05:42:37 pm »
Akruks,  благодаря за прочита. Точно изпуснати думи, разбрах, че нещо скатава и затова попитах.
Но инак, не, не сме се разделяли.

poli_z

• Full Member
  • Публикации: 136
« Отговор #3017 -: Април 09, 2017, 05:43:16 pm »
Здравейте,
Лъже ли ме Х?

akruks

• Hero Member
« Отговор #3018 -: Април 09, 2017, 06:14:25 pm »
Здравейте,
Лъже ли ме Х?
не те лъже

poli_z

• Full Member
  • Публикации: 136
« Отговор #3019 -: Април 09, 2017, 06:32:48 pm »
Akruks благодаря :58:

akruks

• Hero Member
« Отговор #3020 -: Април 09, 2017, 07:46:28 pm »
Вдъхнових се за въпрос :)
"Чефо ли е сродната ми душа"
за сродна душа не може да става дума, но имате сходство, заради еднаквия диспозитор на знаците, в които се намират вашите У1
негов У1 в твоя 4д до хирон- може би има връзка с миналото ти, помогнал ти е да преодолееш  болка, нараняване от страна на семейството ти, било в детството или близкото минало

vermm

• Sr. Member
  • Публикации: 401
« Отговор #3021 -: Април 09, 2017, 07:57:12 pm »
за сродна душа не може да става дума, но имате сходство, заради еднаквия диспозитор на знаците, в които се намират вашите У1
негов У1 в твоя 4д до хирон- може би има връзка с миналото ти, помогнал ти е да преодолееш  болка, нараняване от страна на семейството ти, било в детството или близкото минало
Благодаря ти много! Просто той ме разбира и приема каквато съм. Много сме си помагали един на друг. Може би затова се заблуждавам  :58:

vermm

• Sr. Member
« Отговор #3022 -: Април 13, 2017, 09:37:39 am »
Здравейте, мисля да задам тоя въпрос за последно и повече да спра да ровя там.
Понеже с него вече нямаме никаква комуникация но нещата приключиха много тъпо и сякаш недовършено, ми се иска да попитам дали ще се съберем отново.
Според мен няма да стане но ще съм благодарна и на друго мнение. Отношенията ни според него бяха "приятели с облаги"  макар, че не показваше точно това ...
Мерси предварително и повече няма да Ви тормозя с тоя младеж  :) Обещавам  ;)

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #3023 -: Април 13, 2017, 11:53:36 am »
В момента хорара не показва развитие. Вижда се циклене от двете страни и толкова.

Но!  Двамата сте с общ диспозитор - Венера. Това е положителен знак, свързва ви нещо. Луната ще направи тригон към Венера - пак добре. Не всичко е загубено. Ретроградността на двата ви управителя - Меркурий за теб и Юпитер за него, показва, че сте в изчаквателна позиция,  объркани и никой не може да вземе решение какво и дали да предприеме. Квадратът между Венера и Сатурн показва, че протича процес на отрезвяване и преоценка на отношенията ви и стойността на всеки за другия.
Ако се стигне до комуникация инициаторът ще си ти - твоят У3 Луната, е по-бързата планета. А и неговият У3 Сатурн е ретрограден, което потвърждава, че засега не е настроен за общуване.
Луната в Скорпион е направила опозиция с твоя управител, който е и в заключен дом. Предстоящата ѝ опозиция с Марс (У12 за теб) показват, че се фрустрираш и те мъчи отчаяние. Нямаш полезен ход в тази ситуация.
Неговият управител е малко изолиран. Няма аспект нито с твоя управител, нито с Луната. Изглежда ми все едно е надмогнал случилото се, не е ангажиран психически и емоционално.

Този хорар според мен показва, че се налага изчакване и е възможно някакво пренареждане на позиции, отношения, чувства в последствие. Гледайки картата мисля, че моменът не е удачен ти да го търсиш.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

vermm

• Sr. Member
« Отговор #3024 -: Април 13, 2017, 12:29:30 pm »
В момента хорара не показва развитие. Вижда се циклене от двете страни и толкова.

Но!  Двамата сте с общ диспозитор - Венера. Това е положителен знак, свързва ви нещо. Луната ще направи тригон към Венера - пак добре. Не всичко е загубено. Ретроградността на двата ви управителя - Меркурий за теб и Юпитер за него, показва, че сте в изчаквателна позиция,  объркани и никой не може да вземе решение какво и дали да предприеме. Квадратът между Венера и Сатурн показва, че протича процес на отрезвяване и преоценка на отношенията ви и стойността на всеки за другия.
Ако се стигне до комуникация инициаторът ще си ти - твоят У3 Луната, е по-бързата планета. А и неговият У3 Сатурн е ретрограден, което потвърждава, че засега не е настроен за общуване.
Луната в Скорпион е направила опозиция с твоя управител, който е и в заключен дом. Предстоящата ѝ опозиция с Марс (У12 за теб) показват, че се фрустрираш и те мъчи отчаяние. Нямаш полезен ход в тази ситуация.
Неговият управител е малко изолиран. Няма аспект нито с твоя управител, нито с Луната. Изглежда ми все едно е надмогнал случилото се, не е ангажиран психически и емоционално.

Този хорар според мен показва, че се налага изчакване и е възможно някакво пренареждане на позиции, отношения, чувства в последствие. Гледайки картата мисля, че моменът не е удачен ти да го търсиш.

Изключително точно казано! И аз съм на това мнение. Мерси много :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #3025 -: Април 13, 2017, 02:50:04 pm »
Здравейте, мисля да задам тоя въпрос за последно и повече да спра да ровя там.
Понеже с него вече нямаме никаква комуникация но нещата приключиха много тъпо и сякаш недовършено, ми се иска да попитам дали ще се съберем отново.
Според мен няма да стане но ще съм благодарна и на друго мнение.  ;)
А според мен тази карта е нерадикална- не само защото е с прекалено ранен АСЦ, а защото не отразява въпроса.
Ако наскоро си питала за същия човек се придържай към картата и тълкуването ѝ от преди.

vermm

• Sr. Member
« Отговор #3026 -: Април 13, 2017, 03:30:48 pm »
А според мен тази карта е нерадикална- не само защото е с прекалено ранен АСЦ, а защото не отразява въпроса.
Ако наскоро си питала за същия човек се придържай към картата и тълкуването ѝ от преди.
Мисля, че бях питала за него преди 2-3 месеца, но оттогава нещата се промениха няколко пъти :)

Aquarius

• Full Member
  • Публикации: 237
« Отговор #3027 -: Април 13, 2017, 07:54:45 pm »
Благодаря! А проблем ли е, че само 3-4 минути преди този въпрос си бях задала друг съвсем различен и той е дали Х има чувства към У? Малко е оплетено и не ми се обяснява защо съм задала и такъв, но след като отговора на този хорар е положителен то с другия какво става?
Все още се надявам да получа отговор

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #3028 -: Април 14, 2017, 10:46:56 pm »
И изобщо, призовавам публиката във форума да престане да храни спектаклите на Аделина,  че тя още повече се опиянява.

Вече се въздържам, само от време на време дежурно се включвам. 13 години търпях такава приятелка, Близначка с лъвска Луна. И спектаклите, и репертоарът са ми до болка познати. По едно време дори мислех да я приютявам и изхранвам в нас, заради подобни скандали с благоверния и бременни истории. Сега ми е изключително сърдита – спрях да съществувам, откакто не храня вампири.  :)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

месалина

• Забрана за виждане
  • Full Member
  • *
  • Публикации: 225
« Отговор #3029 -: Април 14, 2017, 11:26:55 pm »
Вече се въздържам, само от време на време дежурно се включвам. 13 години търпях такава приятелка, Близначка с лъвска Луна. И спектаклите, и репертоарът са ми до болка познати. По едно време дори мислех да я приютявам и изхранвам в нас, заради подобни скандали с благоверния и бременни истории. Сега ми е изключително сърдита – спрях да съществувам, откакто не храня вампири.  :)

Някои хора са лакмус за енергинйте вампири .

И аз съм така. ??? Ама ти много време си търпяла. Или късно разбра?