не пиши в множествено число разглеждаме, защото всеки има собствен прочит на въпросите.
Връзката ни е от 5г. Проблемите малко повече от година, през която имаше и раздяла от месеци. Въпросът е в мен ли е проблемът, аз ли съм виновна да се разпадат отношенията ни?
Качвам един въпрос, защото съм любопитна и възмутена Не ми е важен, но ако някой скучае ще ми е интересно да почоплим картата.Въпросът е: Момчето от залата флиртува ли с мен?Не му знам името затова задавам така въпроса. Засичаме се често в залата, където тренирам. Гледа ме много настойчиво, скоро бяхме само аз и той в залата и на тръгване ми отправи някакво дълго пожелание за приятно прекарване на празниците и целия се изчерви. Аз само му казах чао - като тотален ръб. Причината да се държа така и да го игнорирам демонстративно е, че след като ме гледаше и търсеше някакъв контакт изведнъж започнах да го засичам с приятелката му. То е ужасно нелепа картинка. Той тренира тя стои отстрани, после се натискат и целуват в средата на залата и всички ги заобикаляме. Тя не тренира, просто стои и не се отделя от него. Щом така разбират любовта - ок, не ми пука. Въпросът е, че той има отношение към мен, което не кореспондира с неговата обвързаност. Та затова ми е интересно дали флиртува с мен или дали се опитва да го прави.Не знам в картата Луната мен ли представлява като У1 или мога да я гледам и като сигнификатор на приятелката му?
Оф, аз пак оплесках тотално ситуацията с моето момче и се държах като пълна шизофреника като в един момент му казах, че съм до тук, а в следващия плачейки му се извинявах. Картата е от деня на моята изцепка, а въпросът ми "Ще останем ли във връзка и след моите тъпотии?" По това, което аз успявам да видя, отговорът е по-скоро положителен. Той беше дълго време на път и малко загубихме контакт, а това ме измъчва
Аз ако бях не бих останал до теб ...
Здравейте, с моя човек ни спретнаха страшна интрига и се скарахме заради друг човек. Въпросът ми е дали ще се сдобрим. И дали аз трябва да поема инициативата или да го оставя него, понеже интригата беше от негова приятелка.
общуване, среща ще има, но интимност, връзка каквато очакваш не се очертава и за интригата си е виновен той, ако беше искрен и открит нямаше да може външен човек да ви развали отношенията.
Връзката ви ще продължи, а картата от тогава показва загубата на контакт сега, но ще наваксате .
Не, но ще имате комуникация, срещи, което е неизбежно, ако ви свързва работата например или сте започнали тайна връзка.