Благодаря, Akruks, цялата история е много дълга, всичко започна много завладяващо и до този момент не бях изпитвала такова нещо - като го видех и в буквален смисъл времето спираше, всичко и всички изчезваха. Аз съм доста практичен човек и тези усещания бяха много силни, при него беше същото. Това нещо се проточи във времето, после решихме да приключат нещата, но не очаквах, че ще обърне той всичко на 180 градуса - от силните чувства към другото. Когато показваш на някой едва ли не омраза, а в следващ момент не откъсваш поглед от него, реших, че вероятно изпитва любов и обич. Затова и от време на време ми изникват такива въпроси. Благодаря, че отделихте време да погледнете хорара.
quote author=akruks link=topic=95.msg206095#msg206095 date=1673108284]
Благодаря, Сафо.
От така дадения отговор да разбирам, че отговорът е не и аз се заблужавам относно неговите чувства.
Нептун в твоя 1д. – възможно е да се заблуждаваш. Последен аспект на Луната, която управлява твоя сърдечен дом, е квадрат с Нептун У1, идеализмът и заблудата относно чувствата ти ще приключат. А и има ли значение дали някой те обича, след като ти не го обичаш?
[/quote]