Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1360839 пъти)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
Re: Любовни хорари
« Отговор #5640 -: Ноември 09, 2022, 09:14:49 pm »
И аз си мисля, че освен комуникация, която ще продължи, няма да има друг тип връзка тук.
Все пак стискам палци !
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Dahab

• Newbie
  • *
  • Публикации: 20
« Отговор #5641 -: Ноември 10, 2022, 10:06:23 am »
Как мислите имало ли е изневяра ?Това е картата на вече бивш партньор на сестра ми,но я гложди дали през 2019 е имало изневяра от негова страна

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7831
« Отговор #5642 -: Ноември 10, 2022, 11:37:18 am »
Как мислите имало ли е изневяра ?Това е картата на вече бивш партньор на сестра ми,но я гложди дали през 2019 е имало изневяра от негова страна
това е натална карта, тук темата е друга. Няма как да знаем по един натал дали еди коя си година е имало изневери.

Dahab

• Newbie
  • *
« Отговор #5643 -: Ноември 10, 2022, 03:07:48 pm »
Това е солар за 2019г

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5644 -: Ноември 10, 2022, 03:14:44 pm »
Това е солар за 2019г
соларът нали е част от натала, тоест, вървят заедно.

Dahab

• Newbie
  • *
« Отговор #5645 -: Ноември 10, 2022, 03:19:56 pm »
Именно..няма ли как да се види дали е имало изневяра в солара?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5646 -: Ноември 10, 2022, 03:21:42 pm »
Именно..няма ли как да се види дали е имало изневяра в солара?
нали ти написах в темата за солари. Написах-да. Това е тема за хорари.

Dahab

• Newbie
  • *
« Отговор #5647 -: Ноември 10, 2022, 04:27:03 pm »
Благодаря.....пуснах я в друга тема

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5648 -: Ноември 10, 2022, 08:15:06 pm »
Романтика, Х. е перегрин, в падащ дом, няма какво да предложи. Приемам че, е казими, което го прави фазов  и му дава някаква сила за действия, но не е сам, някой му влияе . Между твоят сигнификатор Юпитер и Меркурий няма приемане, а преди да направят тригон, Венера "краде" Меркурий. Меркурий е много бърз и ще смени знак, където приема Юпитер, т.е. теб, но Юпитер в Риби си е самодостатъчен, и е у дома си. Луната е силно поставена и по знак, и по дом, но единственият аспект е с Юпитер, твоят сигнификатор. Тя ще смени скоро знак, в който Меркурий има достойнства. Предстои да има флирт, нищо повече. Той е атрактивен, чаровен- Меркурий съвпад Венера, но...развитие Не.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Weswes

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 82
« Отговор #5649 -: Ноември 24, 2022, 11:20:57 am »
Добър вечер  :) ,бихте ли ми помогнали с разчитането на този хорар? Има един мъж, който ме закача, прави ми някакви намеци,но засега нищо друго. Питам дали ще имаме интимни отношения. Да кажа, че нямаме сериозен интерес и двамата, само физически.
у1 Луната е в негов 7д , явно има интерес към мен. У7 Сатурн в мой 8д, желая го. Повечето мнения са,че само за сексуални отношения се гледа 5д,затова гледах неговия управител Марс . Той е в 12д -да,ако има нещо ще е скрито  :) Марс е в тригон към Сатурн, което е добре . Между двата ни сигнификатора няма аспект ,но предстои луната да направи съвпад с неговия Сатурн. Също тригон С Марс като последен аспект . Обърква ме,че към момента няма аспект между нашите управители,но предстоят хубави такива на Луната . Крайният отговор ДА ли е?
Влизам да пиша за този хорар. Отговорът е да, имаше интимност .

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5650 -: Ноември 24, 2022, 11:52:37 am »
Благодаря за ОВ. 😊

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13960
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5651 -: Декември 01, 2022, 11:02:12 pm »
Влизам да пиша за този хорар. Отговорът е да, имаше интимност .

Akruks, почвам да я чета, благодаря. Да разбирам ли, че и ти си за "да"  :D
Конкретно на въпроса отговорът ми е Да, може да имате интимно-любовна, при това сериозна връзка, която да те удовлетворява.

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #5652 -: Януари 05, 2023, 10:48:18 am »
Привет на всички  ;)
Честита нова година, здрави и много успешни да сте!  :-*
Прилагам един хорар с въпрос: Обича ли ме? Ще ми помогнете ли?
Обстоятелствата отново ни срещат с въпросния господин, отново усещам интереса му, вече взех да се питам да няма и нещо друго...  :-\

Благодаря ви предварително!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5653 -: Януари 05, 2023, 09:05:52 pm »
Привет на всички  ;)
Обстоятелствата отново ни срещат с въпросния господин, отново усещам интереса му, вече взех да се питам да няма и нещо друго...  :-\

Господинът е представен от ретрограден Меркурий в негов 5ти дом,където между другото е цяло струпване на планети.Марс е упр.на 3ти и 8ми дом за Г и също е ретрограден .Връща се към нещо старо и познато,където ще му се отвори парашута.Ти си представена от знак риби с упр.Юпитер и Нептун.Юпитер е в падение в козирог и в заточение в близнаци,където са сигнификаторите на господина.Луната върви към тригон със Сатурн ,който е упр.на негов 5ти-може да има свалка,забавление.Последен аспект на Луната е квадрат с Нептун.Ще разбереш заблудата в която се вкарваш относно човека.

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 61
« Отговор #5654 -: Януари 06, 2023, 09:34:16 am »
Благодаря, Сафо.
От така дадения отговор да разбирам, че отговорът е не и аз се заблужавам относно неговите чувства.

Привет на всички  ;)

Господинът е представен от ретрограден Меркурий в негов 5ти дом,където между другото е цяло струпване на планети.Марс е упр.на 3ти и 8ми дом за Г и също е ретрограден .Връща се към нещо старо и познато,където ще му се отвори парашута.Ти си представена от знак риби с упр.Юпитер и Нептун.Юпитер е в падение в козирог и в заточение в близнаци,където са сигнификаторите на господина.Луната върви към тригон със Сатурн ,който е упр.на негов 5ти-може да има свалка,забавление.Последен аспект на Луната е квадрат с Нептун.Ще разбереш заблудата в която се вкарваш относно човека.