Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1340401 пъти)

mimss

• Full Member
  • Публикации: 114
Re: Любовни хорари
« Отговор #6060 -: Март 29, 2025, 01:52:09 pm »
 :-* ще дам обратна връзка, и тайничко се надявам нещо да се случи, но много дръпна ми се струва в повечето случаи.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1927
« Отговор #6061 -: Април 01, 2025, 07:07:13 pm »
Здравейте,

Искам да помоля за коментар по един хорар, който се чудих дали си заслужава изобщо да го публикувам...

"Искрен ли е Х. към мен?"

Неочаквано срещнах някой, но ситуацията е абсурдна. Има много въпросителни и все повече червени флагове... Имам усещане, че човекът доста лъже.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4615
« Отговор #6062 -: Април 01, 2025, 08:57:12 pm »
Според мен е искрен, просто с този прееливащ  първи дом е пълен със истории и случки. А Меркурий в1 в аспект с Юпитер в 3д е сигнал ,че може да обича да поукрасява и раздува ,като говори. Така че нищо чудно,че ти е леко преекспониран фейк. ;) Отделно ти си доста спечена,фрустрирана от стар опит. Ретро Венера,ретро Меркурий горчиви и объркани от съвпад със Сатурн и скорошно затъмнение. Романтике, върна ли си котката,как е тя,какво стана после?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7791
« Отговор #6063 -: Април 02, 2025, 08:33:31 am »
Романтика,той е представен от знак Риби и Юпитер в Близнаци .Риби са дълбока вода,малко фантазьори,отнесени,емоционални,романтици,или много мълчат,или обратното.Той по-скоро обича да говори.Юоитер и Меркурий са взаимна рецепсия,което е потвърждение.Да,искрен е.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1927
« Отговор #6064 -: Април 02, 2025, 02:30:16 pm »
Благодаря ви, момичета!

Да, аз на хора не вярвам. С времето става все по-трудно да се доверя на някого.

Беки, за котарака... Върнах го на мястото, където го намерих. Реших да не го тормозя и да го затварям, с идеята да организирам кастриране и да го прибера вкъщи. В продължение на около месец всеки ден ходих да оставям храна и да го наглеждам. Но от известно време го няма. Много проблеми имах и не успях да се организирам навреме... Явно го изпуснах.