Любовен хорар - Р. ще ме потърси ли? Назован по име.
Даже и аз не знам защо искам да ме търси....... по-добре така да останат нещата.
Събота се разделихме "окончателно", но тя връзката си беше доста волатилна - много събирания, много разделяния; Без нищо да се разрешава истински. Имаше и голяма страст, разбира се.
Изкушавам се да правя лични анализи, както на отношенията, така и на неговото поведение (или пък моето), но ще го запазя излиянията за терапевта ми 😅
Ще дам обратна връзка, както и ще се опитам аз да анализирам.
22 юни '25 , 21:18ч вечера, София, България / Часът излиза на Юпитер, който е в съвпад с DSC (мъжът, назован по име); Юпитер управлява 3-ти и 12-ти дом / 9ти и 6ти при него
Аз съм представена от Сатурн, който е в падение в Овен, и в съвпад с Нептун. Навярно нещо ми убягва от цялата картинка, имам илюзии, не съм "адекватна" и съм в по-слаба позиция поне по знак.
Той - Луна в Телец, която скоро ще прави съвпад с Уран - според мен ще ме потърси по някакъв дигитален канал. Сигнификаторите ни са се "виждали" доскоро, но вече не, въпреки че Луната като влезе в Близнаци ще имаме "секстил". По време на задаване на въпроса луната е минала през Венера в Телец, възможно е да е имал вече комуникация с друга или да не ми е бил верен, докато сме били заедно, не зная.
Според мен със сигурност ще ме потърси по някакъв начин, но не мога да определя дали интеракцията ще е продуктивна по какъвто и да е начин.