Това, което искаш да приключиш не е измислена връзка, а самата реалност и не е само по 8д, а и по 12д- Юпитер е У8, съУ12
Луната У3, У4 в 1д- питаш за любов, но определено повече те вълнува въпросът за дом и семейство, защото ти любов и сега си имаш, нали имаш чувства към човека от "измислената връзка", надяваше се да се разведе и предложи на теб- за него може да е било всичко по 8д, но при теб едва ли, след като напреди си питала за него в друга светлина...
В хорара си представена от Венера козирог в 10д, съвпад с МЦ- питаш за любов, но самата ти си отдадена на кариерата си, а не на сърцето, което блести в 9д и предстои да се съедини с Плутон У7, така че скоро време ще харесаш/заобичаш човек надалеко или пък у нас, но от друга националност, някой плутнианец- способен на дълбоки чувства или просто човек с власт.
Луната прави последен мажорен аспект тригон с Марс У7 , съу12 на К11, според мен няма да приключиш отношенията си с досегашния или ако започнеш нова връзка пак няма да е явна и ще е секс на приятелски начала- Луната непосредствено преди тригонс с Марс ще извърши секстил с Юпитер У8, съУ12
Благодаря и за твоето мнение
Наричам тази връзка "измислена", защото въобще не е по моите критерии за връзка - предполагам, че за някои това ще е идеално положение, но мен ме мъчи липсата на взаимност и много се ядосвам на себе си, че не успявам да я прекъсна.
Никога не съм си мислела, камо-ли да мечтая за брак с този мъж - опазил ме господ. Питала съм за него, само за да разбера, защо и какво точно се случва в живота ми. Не отричам, че аз съм/била влюбена, но много добре знам, че "не това е човека".
Дом/семейство .... да, иска ми се, но не знам как се постига това, не знам дали мога да го осъществя ... пък и то вече няма за кога, мина му времето.
В хорара ми направи впечатление, че У5 и У7 са в съвпад, но нямат връзка с У1 (освен, че са в един знак, но не вярвам това да е достатъчно).
В солара 8 дом също е застъпен, и планетите там са в секстил със сол У1, но У5 не участва. Явно ще трябва да си променя отношението относно неангажиращите връзки, носещи чисто и просто моментно удоволствие. Да видим, как точно ще го направя това ....
Благодаря още веднъж на всички, които дадохте мнението си :58: