Извисени няма- дори светите хора не са били светци приживе! Щом си пишем в този форум, а и на такава тема, определено не сме бездуховни 
Колкото до вярването има една истинска случка, описана в книгата "Вяра, Надежда, Любов"- пътували в едно купе на влака поп и студент, който се подигравал на тема религия и казал, че не вярвал в нищо. Слезли от влака на една и съща гара, и котка минала път на студента, а той направил ключ с пръстите на ръката и се превъртял... Попът му казал с усмивка: "Младежо, съвсем не си бил толкова невярващ, колкото се описа, само че аз вярвам в Господ, а ти в котките!"
Описаната случка наистина ме накара да се замисля до каква степен точно вярвам и в какво! Но това са дълбоко философски размишления, аз съм с вроден скептицизъм към света и освен при наличие на реални физически и научни доказателства, ми е трудно да повярвам в каквото и да било. А за котките, следвам английската традиция, където ако котка ти мине път е на късмет, особено ако е черна

Понеже черните са ми най-любими, дори имам ключодържател с черна котка от много години, който уж ми носи късмет, но не е доказано :012:
По темата за аспектите на транзитен Плутон към светилата, не съм усетила сякаш трансформации все още. Притеснявах се заради квадрата към натална Луна, защото е съуправител на 9-ти, а за нищо на света не бих искала проблеми, точно по значенията на този дом! Другата опция е да има изява по 6-ти дом, където е наталната позиция на Луна, някоя болест или нещо неприятно по теми на 6-ти, защото аспекта все пак е квадрат. Отделно, както е било и при теб, в момента и транзитен Уран е върху Луна, атакувана е от два малефика с голяма сила едновременно.
Засегна сякаш Плуто жените от семейството покрай мен, имаше много сериозни събития със сестра ми през последните два месеца (Плутон квадратира Луна от 3-ти дом), както силно положителни, така и не толкова. Нещата при нея се обръщаха просто за минути от единия полюс към другия, но тя пък в момента преминава през опозиция на тр. Уран към наталния ѝ Сатурн в 1-ви дом.
Рени, благодаря и на теб за коментара! Удоволствие е да чета мненията ти тук, които освен поднесени по много интересен и елегантен начин, са и изключително точни като интерпретация-"предубедено и търсещо прагматизъм Слънце в Телец", не бих могла да го опиша по-добре!