Не мога да ти бъда от полза, понеже нямам планети по възлите, а самата нодална ос квадратира опозицията ми Венера-Юпитер, самата ос е разположена в други домове, намира се в различни знаци от на твоята, което прави нещата да са индивидуални. При последния възврат тр. Венера е била съвпад с ЮЛВ, който е в самото начало на 5д на градус от К5 - помня, че тогава имах финансови затруднения, че нали Венера е У2 и нодалната ос я квадратира, заедно с тр Венера, освен това личния живот беше провал, на практика нямах личен живот, бях погълната от гризи с децата и изкарване на насъщния. Обаче когато за пръв път съм имала възврат на нодалната ос, тр Сатурн е бил върху Венерата ми, което означава квадрат с възлите, тр Плутон и той е бил на два градуса от Венера- това беше силен и запомнящ се период, наситен с много събития, постижения, незабравими емоции, но в личния живот и тогава провал- момчето, по което си падах не ме отразяваше и аз страдах насаме със себе си.
С второто ми дете имаме обърната носална ос- тр. Слв е бил на моя ЮЛв в 5д когато съм я родила, а преди 6г като имах пак обърната транзитна ос, отработих транзита по други теми на 5д.- несподелена любов, възпята в стихове- тогава тр Юпитер съУ7 в 7д в риби, мокрех калъфката напоително, като разбрах колко лъгана съм била.