При мен тр. Юпитер в 7 Д предстои да направи много опозиции най-напред със себе си/У10, след това със Слънцето/У6, ПФ и СЛВ, същевременно ще е опозиция и на дир. Луна, Меркурий; прогр. АС, Луна, Меркурий, Юпитер, СЛВ. Ще съвпадне с прогр. и дир. Вертекс. През януари ще е в съвпад със Спика на К8 и ще "влезе" в нат. 8 Д.В нат. карта имам съвпад на Слънце/Юпитер/ПФ в 1 Д, в овен.Нямам представа какво ще ми донесат тези опозиции. Но преди малко четох, че тр. Юпитер през 8 дом можел да ни върне някакви пари. А днес разбрах, че има някакъв проблем с моето заплащане в работата, тъй като предстои атестиране. Длъжностната ми х-ка и задълженията, които са посочени от работодателя са за пълен работен ден, а аз не бях. А за да смогна с всичко аз съм оставала извън работа и съм работила от вкъщи. И за всичко съм писала доклади, които съм предавала в края на месеца. Има нарушение, защото не е спазено изискването на Министерството за задължителния минимум по нормативния документ, който е в сила от 2014 г., седмично ми се губят х 10 часа.Мислих си дали е възможно да ми изплатят някакво обезщетение...
Защо импулса взе превес , според теб ? Сатурн -Нептун затварят ли тао-то Марс/Нептун
Вече 2-3 дни тр Юпитер е върху Слънцето ми - отново съм на вълна болестно неразположение. Вчера бях с малките ми племенници цял ден напред-назад. Беше ми приятно, че съм с тях, но през целия ден ми беше лошо, а вечерта, като се прибрах, пак имах проблеми. А точно си помислих, че вече съм се постабилизирала. Това го пиша само за статистика относно аспекта. Юпитер е У6, Слънце У2, съвпада е в 4, малко след ИЦ.
Аброуд, ти си с Юпитер във Водолей, как се възползваш на практика от достойнствата му тук ? За теб същия е важен защото държи ъгъл, нодална ос и се заиграва с Венера. Таблицата за умножение е важна, когато отидеш "до магазина", иначе е добре систематизирана информация в рамка, помагало, за да може хората да го виждат и да ръкопляскат.
Рени и Емма, да си оптимист не означава, че човек трябва да се прави на глупак и да не забелязва реалността!
Не е толкова от това, че е във Везни, а от това, че е в критичен градус. Всеки ингрес на планета и такава по прогресия, дирекция е период на стрес и напрежение- всеки се бори със същия с това, което и колкото може наталния му Марс. Някои с торти, други цепят дърва, трети спорят, четвърти защитават дисертация.
питай ме,цяла година как се удържа дупи на асц. и тригон към себе си,скоро ще пресече К2качвам-свалям и пак,той разширява -девата стеснява,борба епична,егати апетита за всичко- жажда неутолима,за храна, за шопинг,за пътуване,за промени у дома- у4
как се удържа дупи на асц...у 4-ти
марс по принцип ли или защото конкретно Юпитер е във везни?