ами това е моя натал. Ако гледаме 2015 , когато ще сьм навършил 30 , т.е. ще бъда в 31-та година, професионния асцедента трябва да е в Козирог, на 28 градуса (почти точен съвпад с Юпитер-а ми) това означава ли , че Господаря на годината е Сатурн или Изгряващата планета в случая Юпитер? МЦ за тази година ми се пада във Везни. Иначе доста важно години са ми били 2007 и 2008, 2007 завършване на бакалавър и заминаване в чижбина( профекционен асцедент в Телец), 2008 намиране на постоянна работа в чужбина ( профекционен асцедент в Близнаци)-съвпад с натален асцедент.
Друго , което забелязох , че когато съм бил в 17 година , когато профексионен асцедент е бил в то4ен със Сатурн , т.е. е на 28 градуса скорпион , сме се преместили да живеем в София, от по-малък град, пак значима промяна. Дава събития този метод.
Хммм обърках се, значи на 16 ми рожден ден , Асцедента е бил съвпад със сатурн , но точно есента когато е настъпило преместването от един град в друг , Асцедента е бил съвпад с Уран, Управител 9 ти, т.е. дало е доста ясно събитие?