..И да ме мачка със Сатурн съвп.СЛВ!
този аспект означава, че дълго време той, с неговото сатурново държане, ще прави така, че ти да усетиш и да заработиш твоя козирожки СЛВ.
Това го казвам от опит.
А Плутон на Асц на друг, предполагам означава, че този с Асц се чувства под властта на другия и ще се опъва.
И третото - явно е, че ти не искаш да възстановяваш приятелски взаимоотношения, а просто си си хлътнала (в което нма нищо лошо, ама нека тук да не се опитваме да се кривим) и сега ти е криво, мъчно, болно. В момента имаш транзитен ЮЛВ през Хирон в 11 дом - това означава, че (ако вярваш естествено в карма и подобни), че "плащаш" по някакъв начин данък на вселената в областта на приятелството. За мен това не е особено приятен аспект от гледна точка на ситуацията - не вярвам, че ще имате кой знае какви взаимоотношения в бъдеще. НО! Сега е момента, да научиш всичко за нодалната си ос и да започнеш да работиш по нея.
Колегите са по 6 дом, а Сатурн транзитира там, верно е, че прави секстил с Плутон в 5 дом, но акцента е 6-ти. Така че, явно, просто трябва да сложиш ред в тези колегиални взаимоотношения, няма да е лесно, но ще е осъзнато.
Има и още да се говори, но това, мисля, за сега е достатъчно.
Според мен, че догодина ще излезе нова любовна звезда при теб на хоризонта