Взе да ме обхваща силно притеснение с приближаването на Лунното затъмнение! Има чувството, че изчетох къде що има инфо за него, както и за вероятни прояви при съвпад с АЦ. Не знам защо, много се тревожа този път, сигурно защото очаквам вести с огромна за мен важност.
Градусът не е 25-ти, а всъщност е 26-ти във Везни (25 градуса и 18 минути). Сабиански символ за градуса:"An eagle and a large white dove turning one into other. Keywords: adaptability, able to face very different situations, creativity, duplicity."
Затъмнението е в съвпад със СЛВ, както и в сепариращ съвпад с Марс. Управителят на затъмнението-Венера, е в сепариращ съвпад с Нептун, както и в апликиращ такъв с Хирон. След като Луната направи опозицията към Слънцето, няма други апликиращи аспекти, тоест става Луна без курс. Това ѝ състояние, още повече подчертавало темата за край и приключване на нещо.
Луната е в съвпад със Серес и някои считат, че и със Спика (няма да е толкова зле!)
Споделете някакви информативни коментари по тази лунация, ако сте срещали из нета!
Иначе, конкретно за Лунно затъмнение в съвпад с натален асцендент, прочетох изключително противоречиви мнения-от загуба на родител, до драстична промяна към успехи при натива. Как да разбера при мен конкретно какво ще се случи? Отделно съм засегната отвсякъде от тежките конфигурации този месец, и двете ми светила са на прицел.