Не знам защо, през последните няколко месеца сънувам как кученцето ни е живо, но изоставено/ прогонено навън. Преди няколко седмици сънувах как я срещам на улицата из квартала, остаряла, едвам ходеше, мръсна, и попитах майка ми дали не може да си я вземем отново у нас, а тя ми отговори, че вече си живее по-добре. Аз обаче тръгнах да я търся и тук някъде се събудих.
Тази вечер пък сънувах как тръгнах отново да я търся, но не знаех дали още е жива, затова даже реших да направя хорар. Направих картата, обаче започнах да се чудя по кой дом да я гледам, по 7 ли. Започнах да гледам управителя на 3 дом и се усетих, че се гледа всъщност ако картата беше за брат ми. Сетих се, че трябва да гледам У6, започнах да гледам картата и тук някъде се събудих.
Не мога да разбера защо насън се вижда как сме изоставили кученцето, а ние да последно я гледахме. Дали не е защото нашите през последните дни искаха да я пращат да спи в гаража, понеже се напикаваше, а аз им се противопоставях и извоювах да спи в кухнята?