Ако приемем данните за верни, качествата на воин, пълководец и стратег може да идват от съвпада Марс/Раху в 3-ти (Дева) и взаимната рецепция между Меркурий и Марс.
Всички планети се намират между възлите (калсарпа йога), като акцентът пада върху Марс. Казват, че това положение на планетите не било благоприятно, но пък другаде пише, че точно тази разновидност на калсарпа йога (в индийската карта Раху ще иде в 4-ти, Кету в 10-ти) била способна да даде издигане и успехи.
С този знак на АС темпераментът ми изглежда прекалено флегматичен, но хей, аз не съм общувала с него. Ако приемем Сатурн за управител на маниера (диспозитор на Луната и в аспект с Меркурий), положението му в 9-ти дом и знак на Юпитер потвърждава законотворческата му роля и желанието за разширяване на териториите на империята. Сатурн е в Риби - знак, където Юпитер се интересува повече от религия и мистицизъм. Може би и той е имал специално отношение към тези теми, не съм запозната с личността му (и сериала не следя).
И тронова Венера в 4-ти дом. В сериала представят двореца му като пълен с лукс и жени.