Автор Тема: Десети дом и амбициите ни.  (Прочетена 105040 пъти)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
Re: Десети дом и амбициите ни.
« Отговор #165 -: Юни 29, 2014, 03:59:34 pm »
И аз благодаря, Дракониада!

При цялото това образование да работи в кухня. Зависи от позицията де - 700 лв. за работя в кухня не е зле, но надали е главен готвач. То и аз мислех да мия чинии, но само в собствения си ресторант, ако го отворя преди това. При всички тези богати мъже, които е имала и има, не е ли помислила за създаване на собствен бизнес с техните финанси?
« Последна редакция: Юни 29, 2014, 04:04:11 pm от Mirabella »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #166 -: Юни 29, 2014, 04:13:41 pm »
И на мен ми се струва, че е достатъчно предприемчива и интелигентна, би могла да разива и собствен бизнес като за целта привлече чужди капитали.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #167 -: Юни 29, 2014, 04:17:50 pm »
До сега има няколко собствени фалита и падане от високо.  :012:

В такъв случай е по-добре да фалира с чужди пари.  ;D

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #168 -: Юни 29, 2014, 04:19:29 pm »
Ако капиталите ще бъдат по съпружеска линия, сега е моментът да ги привлече, защото не искам да бъда груба, но по-млада няма да става. Може да е най-добрата и грижовна домакиня и любовница, но повечето богати мъже са изгладнели за свежа плът, дори и да е с умствен багаж, клонящ към нулата.

Явно Раху си казва думата, както пише Лили. Обича тръпката, не залага ни сигурността. Ще ми е интересно да разбера след 20-30 години къде се намира на социалната стълбица. Палачинката постоянно се обръща, дано за последно да застане със страната, намазана с мармалад, към нея.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #169 -: Юни 29, 2014, 04:25:59 pm »
Познавам такъв случай, но в мъжки вариант. Неговият час е ректифициран от друг астролог, не беше много точен, така че не съм много сигурна. Крадеше от фирмата на баща си, от брат си, използваше парите на любовниците си... Започна от обикновен таксиджия, стана играч с далавери и чужди пари. Но не беше интелигентен - хитър, но прост.

А висок стандарт и аристократизъм на чужд гръб и с чужди пари лесно се постигат. Но и това е изкуство, далеч не всички го могат.

Happy58

• Гост
« Отговор #170 -: Юни 30, 2014, 08:55:35 am »
Дракониада, ще дадеш ли рожденната дата на тази жена, без часа?

Happy58

• Гост
« Отговор #171 -: Юни 30, 2014, 07:38:45 pm »
Тук в тази тема е,но назад-стр3.  13.05.1964

Благодаря ти :) - подозренията ми се потвърдиха :) - тя вече преминава в тотално различни енергии, така че, едва ли ще я видиш отново във финансов разкош - по-скоро, с млади гаджета и в работна среда с млади хора, и в много по-друга светлина - възможно е най-накрая да даде резултат тази енергия, която притежава и с която може да лекува.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #172 -: Юни 30, 2014, 10:10:16 pm »
Тя отдавна се опитва да си направи масажен кабинет,но наистина масажи.  :)

Хаха, как прозвуча - но наистина само масажи.  :012:

Шегата настрана - както казах, чрез партниране и съдружие с други хора ще печели, в тази насока са й дадени сериозни протекции по хороскоп.

Happy58

• Гост
« Отговор #173 -: Юни 30, 2014, 10:11:49 pm »
Тя отдавна се опитва да си направи масажен кабинет,но наистина масажи.  :)

да действа, защото няма вече да има благодетели. И да наблегне на младия персонал, ако има такъв, или пък да подбира млади клиенти - това ще ѝ носи положителна енергия - просто цифрите са ѝ такива. Но ще успее, да започва.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #174 -: Юни 30, 2014, 10:18:25 pm »
Тя има едно презрение към света и хората.

Не винаги това презрение е изначално заложено, понякога се случва нещо, което силно те разтърсва и изграждаш такава нагласа.

Happy58

• Гост
« Отговор #175 -: Юни 30, 2014, 10:19:25 pm »
Тя има едно презрение към света и хората.На някакво ниво след време те усещат,че тя е фалшиво настроена,защото много малко хора могат да са внимателни и концентрирани дълго време в една посока и се пропуква ролята.А като се пропука на нея спира да и пука и започва да прави мазало нарочно и надменно.

знам, че е така - ако тя не се справи с това и то целенасочено, нищо няма да излезе. Аз предполагам, че вече си е извлякла някаква поука - поне цифрата, в която е в момента, предполага това. То на нея това ѝ е основния проблем в живота - урока, така да се каже - за признае, че другите са ѝ равнопоставени, да се "смири" - ама нали разбираш разликата между смирявам се и подчинявам се :)

Happy58

• Гост
« Отговор #176 -: Юни 30, 2014, 10:20:46 pm »
Не винаги това презрение е изначално заложено, понякога се случва нещо, което силно те разтърсва и изграждаш такава нагласа.

Лили, при нея е заложено. И не е само това - тя иска и да контролира всичко около нея, а не трябва. И докато не се научи, ще стават тези обрати, но сега вече няма кой да я подкрепя, както е било допреди няколко месеца.

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #177 -: Юли 12, 2014, 09:47:14 am »
Ако приемем данните за верни, качествата на воин, пълководец и стратег може да идват от съвпада Марс/Раху в 3-ти (Дева) и взаимната рецепция между Меркурий и Марс.

Всички планети се намират между възлите (калсарпа йога), като акцентът пада върху Марс. Казват, че това положение на планетите не било благоприятно, но пък другаде пише, че точно тази разновидност на калсарпа йога (в индийската карта Раху ще иде в 4-ти, Кету в 10-ти) била способна да даде издигане и успехи.

С този знак на АС темпераментът ми изглежда прекалено флегматичен, но хей, аз не съм общувала с него. Ако приемем Сатурн за управител на маниера (диспозитор на Луната и в аспект с Меркурий), положението му в 9-ти дом и знак на Юпитер потвърждава законотворческата му роля и желанието за разширяване на териториите на империята. Сатурн е в Риби - знак, където Юпитер се интересува повече от религия и мистицизъм. Може би и той е имал специално отношение към тези теми, не съм запозната с личността му (и сериала не следя).

И тронова Венера в 4-ти дом. В сериала представят двореца му като пълен с лукс и жени.
« Последна редакция: Юли 12, 2014, 10:10:37 am от Mirabella »

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #178 -: Юли 12, 2014, 11:51:11 am »
Условия за популярност според Ветиус Валенс http://www.astrology-x-files.com/x-files/eminencegore.html

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #179 -: Юли 19, 2014, 02:43:34 pm »
Този превзетия от темата за самоубийството ли? Помня го. Не помня дали часът му на раждане, с който го постна тук, е точен. Но ако е така, отбелязвам, че има АС в съвпад със Алкаид (на опашката на Голямата мечка), която се слави с разрушителна природа.
Както отбеляза Папи, слагаш интересни карти.