Виж си аватара, който си сложила - това е доста от твоята същност.
Да се разбие старото мислене, което не върши вече работа и ето ви ново мислене, което е перфектно за момента.
Хубаво е да се примириш с това, че животът ти носи все неочакваности
Любимите хора до теб - са любими само, ако те продкрепят наистина.
Имай предвид, че променяш много хората около теб. Ако ти си в депресия, всички наоколо полудяват. За да не си в депресия не искай промени. Те не зависят от желанията ни!!!
Wow, Bojo, благодаря ти много за анализа. наистина различна гледна точка на всичко , което съм чела досега ( астрологично, нумерологично) за себе си. Много си прав за неочакваностите - живота ми поднася много изненади винаги, къде приятни, къде по-малко приятни
Но аз съм силно кардинална в западната карта- винаги има събития при транзите. Имала съм събития, които са дошли буквално от нищото и са променили живота ми драстично за няколко години напред, всичко това може да бъде адски изморително.
Със старото мислене е така, да. Неочакваните ситуации изискват и нов мисловен модел, но понеже пак да кажа, че съм много кардинална ( съответно имам много строго изразени принципи по които се водя) , понякога се случва трудно и сякаш събитията натискат още по-дълбоко, за да стане по болезнен начин.
Аватара ми е много любим, още като видях снимката си го "заплюх". :012: Малко от рода на "дъх не ми стига" :012:, от промени понякога. Но то и аз сама искам да ги предизвиквам, усещам го.
Това съм го чувала от хората около мен, че им влияе. Интересно схващане , не съм се замисляла. Но когато съм ентусиазирана се включват и те, ако съм в лошо настроение ( депресия), не знаех, че им влияе толкова . Тогава очаквам те малко д ами влязат в положението, но явно им влияе енергията доста.
А аз постоянно искам промени, но когато най-не ги сикам, тогава стават. Или се ръководя от принципа- единственото сигурно нещо е промяната... значи да спра да искам промени, за да не се депресирам после ? А аз си мсилех, че аради моята емпатична луна ( в западната ми карта е в 12-ти дом, У1, в рак) по-скоро средата ми влияе на настроенията и попивам от там.