Само наблюденчески офтопик вметвам.
Всички излизаме от любовните драми по различен начин. Някой предлага да се весели, друг да потъне, за да изчисти каквото има да се чисти. :72:
Аз се ошашавих, без да съм в положението на Дъ_1. Представям си какво й е на нея в момента.
Успех, Единичке. Щом има Плутон, няма да минеш без потъване, загубване, ревност, болка, късане на плът от сърцето(в будно и съзнателно състояние ). Но и това ще отмине. И ще можеш да го асимилираш, да извадиш ползите. Имаш си Сатурн, който ще помага.
Сега ти се е паднало да плачеш от любовни мъки. :58: По-добре е от други мъки.
Този момък ти се е наместил на една от осите ли? Тези ос-ни връзки са голям запек на излизане от сърцето.
Подкрепям Емма в изказването - всеки сам се справя със ситуацията и то съгласно картата си. Нека човек си има огънче и въздух в достатъчно количество, пък да видим дали така ще реве и страда ....
Дъ-1: аз ти го описах в предишните постове, но Емма и тя ти го е казала - когато Плутон е намесен, забрави за бързо излизане от ситуацията - а при теб той е и в прогресиите и в транзитите. Тъй като аз съм специалист
по Венера-Плутон-Нептун, мога да ти потвърдя от практика, че оттърване няма - изживей си го - нареви се, настрадай се, затвори се и се излекувай - никой няма да го стори вместо теб! Това си е твоята прогресия и твоя транзит. И нещо друго - когато това всичко отмине, ще имаш силите да отидеш и да му заявиш, колко много те е заболяло - но сега си слаба, няма да стане - а и мисля, че не това е целта на астрологичната ситуация.
Спокойно можеш да ни заливаш тук във форума със споделяне, разсъждаване, празни приказки и каквото още си пожелаеш - насреща сме! Мисля, че това е човешката страна на форумите. Аз лично съм благодарна на всички, които ме изтърпяха тази година да си споделям, питам и т.н. относно последното ми приключение в тази област. Беше тежко, но аз имам опит и знаех какво и как да правя, а ти още не. Ще се научиш, спокойно
Влюбването в не най-подходящия е по Венера-Нептун - имам си го доста точен аспект и в колекцията ми има един-единствен мъж, който е извън това определение. Но и там трябваше да жертвам нещо, ако исках да бъда с него - но не можах да се пожертвам и нещата приключиха. Само да вметна, че си имам и Марс-Нептун. Благодарна съм на Папи, че ми беше написала - "живей си по картата - какво като са неподходящи - ти нали си влюбена и си изживяваш аспектите и на Марс и на Венера".
Така че, спокойно, момиче - животът е пред теб, колкото и да не ти се вярва
Тепърва ще има любов!
А, и да добавя - не се насилвай да правиш нещо, което "трябва" - Венера ти е достатъчно натоварена да се справя с трудни и тежки емоции, а ако започнеш и заповеди и наставления да й даваш, съвсем ще отслабне горката.
:58: :58: :58: