Да през месеца имах голяма борба между разума и сърцето, в крайна сметка си послушах разума, аз и без това друго не знам :012: Чувствах, че си пилея енергията за безсмислени неща, търсих отговори. Съдбата ми даде знаци, които отдавна търсих. Имаше период и на депресия и сълзи по 4ч, но добре, че бързо минават тия периоди :012:
Емс ако може и за септември, че ми е важен месеца
Пропуснала съм Тренди. А на нея й е било неудобно да пише. :38: Тренди, вярно ще ти е важен месец. Изтеглих ти тези карти
Колесницата Смъртта Асо чаши Искаш да достигнеш някакъв връх, да си на подиум, да си видима. Може да ти се наложи да организираш дейностите на другите. Да съвместяваш различни хора в екип, или различни начинания. Сега му е времето да поемеш контрол над живота си. Не бъди опозиция на другите, те могат само да ти помогнат, ако съумееш да правиш компромиси. Да нямаш колебание някакво, две възможности? едната е изкусителна, може би малко нередна. Другата е по-праведна, но може малко скучна. Ще движиш между тях, поне опитай някак да ги съчетаеш.
Ако не съумееш да се справиш с това - да работиш с другите, може да станеш зависима от тях, да си в неизгодна позиция, да си като 'болна'. Промяна, ред е нещо от стария ти живот да си отиде. Пусни го, хвани се за нещо живо, нека умиращото да си тръгне от теб. Не ти е необходимо. Да мислиш какво е можело да бъде, ако?! Не ти трябва това. Върви напред, загърбвай миналото. Нека е по твоя воля, а не по принуда от обстоятелствата. А пред теб те чака нещо ново и различно, нещо оптимистично. Зараждащи се чувства. По-добре да ти носят надежда. а не да са свързани с негативности. От теб зависи кое ще избереш. Не се оставяй забатачена, а действай.
В край на месеца може да забравиш за собствените си нужди и да помагаш на другите. Или да се срещнеш с такава жена - грижовна, емоционална, любяща. Тя ще ти донесе знание за нещо, може новина.
Хайде, яхвай тези дуални лебеди и лети към целите си. :08: Не забравяй за онази необходима малка болка, тя ще те отрезви и ще източи отровената кръв от теб, за да се възродиш.