Соларът на милото ми сестриче Ще ми се да не е само работохолизъм догодина, а да има и нещо любовно в изненада
май си права,че твоето мило сестриче ще се забърка във връзка.Натален У7(нов) Уран и е на соларен К5,а сол К5 съвпада с нат МЦ.Има логика да я сполети голяма любов,освен,ако хубавата фигурка не се съсипе с творчество. :012: Я и кажи да пусне някое фишче,че ми хареса комбинацията 5Д/МЦ
:72: :08:
Соларна Луна У12 е върху Лилит-още един аспект за любовни "сътресения" и тайна връзка.
Може би сега е времето старият и У7,транзитирайки в съвпад с натален Нептун,с който са в тригон,да я подкрепи и да и материализира
нейната мечта,а не на семейството,от което е
Не знам другите какво ще кажат за нейния натал,но аз виждам само предпоставки за късен и успешен брак.Екзалтиран Уран/заточен Сатурн(управителите на 6/7Д) са в квадрат,но Сатурн получава подкрепящи аспекти
Водолей,Козирог и Скорпион на ДСЦ не дават зелен светофар и/или пера и рози на брака.Уран и планетите в Телец квадратират АСЦ/ДСЦ,което за личностното израстване да кажем,че не пречи,но за брак трябва повече време