Eто изпращам ти я аз понеже не мога още да ги чета и не виждах разликата и ще съм ти благодарна ако ме насочиш или поне къде има повече информация, кое по какъв начин според дома и планетата се интерпретира или нещо което ти можеш да кажеш по нея. Благодаря предварително
Виж сега как ме нарочи да пиша,ама. Най-вече ми харесва, че рождената луна и слънце са в секстил, каквото и да ти се случва в живота ще запазваш една първоначална, макар и формална хармония, да речем между духа, житейският ти стремеж, и вътрешния свят, емоциите. Късметлийско е, малък бонус, но е такъв,дава известен имунитет и съпротивителни сили при болест, както и успешно съвместяване между личен и професионален живот. Иначе картата ти е по-трудна.
Това е най-точният аспект слънце/луна 23* на 23*. Можеш да се опираш на него винаги, част от характера ти, която ти помага.
Ама то е много далеч този солар, 3 месеца са, но овенът в теб не трае, а?
Ако асц. ти е близнаци, меркурий не е особено приказлив в 12 в телец има квадрат от тронов уран, у МЦ. Колкото повече се учиш на търпение, толкова понякога пренареждаш живота си с крайни постъпки, инициираш неочаквани, необосновани промени, избухваш, за да разместиш пластовете, не казвам, че е лошо, ти си важна и пътя ти в живота..... Или напротив, търпиш телешки и нетърпимото.Въпросът е да намериш себе си, ти съсвсем си дете още, дори нямаш 21 г. Да дръзнеш да си оригинално-интересна и сама по себе си различна, да ритнеш традицията в откриване на твой личен път, професия. Или ако единиятти родител е по-ураново изразен-ексцентричен, даровит, иноватор, на това наследено от него да се опреш намирайки целта си, призванието. Конфликти, разрив между родителите ти, някой да си е тръгнал отдавна, или така да се усеща, има ли?
От юни 2016г. до март 2018г. уран се колебае напред назад със съвпада върху слънцето ти. Касае отношенията ти с родител, нещо израства като промяна и нов поглед от твоя страна към неговото поведение и следата, останала в твоя живот от това. Слънце с уран в 11 сол към 12 нат. казва- да приключиш с миналото и бивши неприятни спомени, и да търсиш твоя път. Да изчистиш приятелства, които вече тежат и пречат на твоята философия и разбиране за твоя индивидуален път и развитие, 12 дом винаги затваря цикъл, приключване е, а 11 дом е нова възможност, чувството за цел в живота, и подава малко усещане за свободна воля. Ако има приятелства, които вече намекват към предателства на твоите усещания за нещата, дистанцирай ги поне.
Рождено екзалтирало слънце в 12 дом има квадрат с нептун, двойно подчертаване ала стил риби-служИ, или страдай. За какво става дума, сподели, моля. Сега нептун ти е на МЦ-замъглена представа, объркана, не си свободна в изявата, може да се чувстваш жертва на обстоятелствата, на хората, не виждаш ясно себе си и ролята си в живота. Избрала ли си професия?
В картата ти липсва вода, а в солара ще имаш луна в скорпион, страстно, крайно емоционално възприемане на всички и всичко, което обогатява разбирането ти за нещата от живота, за ценността -на парите, и на нещата, които не се купуват с пари, изобщо за ценностите. Обаче това е към 6 сол. дом, конкретно правИ нещо в работа дейност, грижа с тази страст, служИ на нещо, на нуждаещ се човек, когото обичаш, близък, любим, животно, действие трябва да има. Предполагам тази луна идва ,за да осъзнаеш крайните емоции, да видиш през чужд поглед, така да се върнеш към 12-домното слънце, да го разбереш по-добре, чрез палитрата от чувства на ръба. Понеже нямаш планета във воден знак, сега ще трябва да съпреживяваш с другите, за да успееш да се чувстваш на място.
Някое любовно увлечение може да има, но не тръгвай с голямата кошница, тази суперпозиция на соларни домове към натални, е най-далеч от събития. И въобще соларът не е най-силен прогностичен похват,
Юпитер У на 8-кризите, трудности пред щастливите възможности за развитие в живота ти , сега е кацнал върху СЛВ, "ще се сетиш", трябва да бягаш от марсовото първично и по справедливия баланс между аз и ти ,да стигнеш до ние. Транзитен плутон е минал върху юпитер, осъзнала си начина, по който работи ресурса, подкрепата която ти дават другите- Рожденият квадрат марс юпитер ,но във водни домове трябва да те карат да търсиш твоя индивидуален начин за растеж.
Била си воин много пъти, сега трябва да си миротворец, с познанията на боеца.
Песимизмът ти пречи, имаш сила, но можеш да бъдеш сама на себе си най-големия си враг.