Сатин, няма такива, както споменах в коментара си, затова се сменя интереса, насочен от Марс, според нуждите на Луната. С годините в женска карта, така поставена Венера или почва все по-силно да губи вяра в собствения си чар и става по-критична, защото се разминава с очакванията в тази област или все по-ярко заявява своята индивидуалност, самостоятелност. Това е Венера, която се съревновава, надпреварва и завижда/ревнува ( не задължително в любовната сфера), защото не притежава/ме, онова, което другите имат, а на нас ни липсва. С времето разбрах, че аз съм "дивата", че аз трябва да положа усилия, за да си сътруднича с другия/-ите, но честно казано ме мързи. Но най-интересното е, че хората се допитват до мен именно в тази сфера, защото създавам впечатление на жена, която е вряла и кипяла в тази област и ахват като им кажа, че всъщност, аз се уча от тях и съм на "вие" тук. Научих се, да приемам другите, нищо, че не винаги ги разбирам, а за мен това е голям напредък, но не храня илюзии, въпреки аспекта си Венера- Нептун, че един ден ще се събудя като практично- приемащата -покана-да (му)-стана -жена ?!?
При мен Луна е в Овен, АСЦ в Стрелец, някак не се вълнувам толкова от близките връзки, но съвпада на Венера със Сатурн няма как и никога не съм изпитвала радост от същите. Питала са доста хора с твърд аспект Венера/Сатурн и жени, и мъже, които и са семейни, или са в близка връзка, но те също споделят, че не изпитват радост от същата.