Имам въпрос , при квадрат на транзитен Уран , към управител на 7-ми дом на някой да му се е случвало да създава стабилна връзка, която след отминаване на квадрата да е продължила дълго? Нямам такъв транзит в момента , предстои ми през цялата 2018 и ми е интересно? Ако някой сподели опита си с такъв транзит ...
Стабилност и уран малко не се римуват, НО нали си водолей, връзки извън статуквото с елемент на вълнуващ амейзинг ти прилягат. Мои наблюдения, когато има първо човешко еднакво в идеята за връзка и с намесен уран, било натално или прогностично, може да е стабилно. Уран управлява водолей, фиксиран знак. Но изчезне ли вълнението по типа въздушен знак-духовна връзка от сходно мислене, интелектуално развитие /прости снобизма ми/, то някой ден си бием камшика , който откъдето е. Трябва свобода, трябва
човещина, пораснало разбиране.
Уран ми управлява 7 дом, все мрънкам пред приятелки, че в следващ живот в ашрам, без партньори, но вътрешно не е така. Стабилност не е точно водолейска дума, но нужда от взаимност, обичане, споделяне при всички има, уран е хладен да го заяви, той излъчва -по-добре нищо, отколкото нараняване.
Забравила съм детайлите в картата ти, но ако сатурн е по-силен при теб от уран, значи трябва повече да се довериш. Сатурн е сигурност и самота, не е доверие и любов. Така е, няма вина когато в детството е давано с условие, понякота дори много е то , но не е било обич това.