в две карти с такава натална конфигурация
– публично "обезглавяване" + раздори на семейния фронт, НО
....новия цъкъл на Сатурн ще даде това, което е засято в предходния такъв
p.s. да се погледне и прогресивната Луна...
Е, дано да ме подмине публичното обезглавяване.
Иначе в първия цикъл много посях, малко пожънах... дано поне във втория да събирам реколтата. Възврата ще е в 5-ти дом, близо до К6.
Прогресивната луна по това времеточно ще влезе в лъв, на 0 гр и нещо, все още в 1ви натален дом
Още по-интересно се очертава.
Знаеш ли излъгах те, СЛВ когато ми е съвпаднал с ИЦ е било 1998 , приеха ме в едно от най-добрите училища да уча, за което много мечатех и ми даде значителна насока на живота. Второто важно разбрах за плановете на родителите ми да сменим мястото си на живот и след три години беше вече факт... отново съдбовно , повече не се върнахме в родния ми град... освен за почивка.
Когато СЛВ е бил на МЦ нищо особенно , но мога пак да го свържа с преместване настъпило 2-3 месеца преди това. Ако не гледаме точен момент.
И мен ме наведе мисълта за ново местене, но честно казано ми писна до немай къде от местеници 10 год, та не съм много навита. Но то няма да ме пита , ако това трябва да е проявление. Иначе слънчевото затъмниене от септември ще ми е 5 гр от ИЦ. А слънчевото от март ми беше точно върху мерка, У4,12.