Сол.асц в скорпион,6ти натален съвпад Плутон.По 6ти дом е ежедневието,лели/чичовци,домашни животни/любимци,здраве,работа........всичко това през скорпионската енергия ,действаш,влагаш ревност,манипулации,дълбоки чувства,отмъстителност,властност,сексуалност...скорпион е знак ,който управлява данъци,такси,завещания,чужди пари,смърт,инциденти,раждане,секс и т.н.И така всичко по 6ти дом може да го свържем със скорпионските потайности,например:Ако имаш приятелка,може да забременее,или твоя работа да е свързана с нещо по скорпион,пластмаси,боклуци,твой колега може да пострада ,или да видиш неприятна случка като инцидент например.Подчертан е 2ри дом,здраве и ресурси,мисля придобивки някакви ще има,материални постъпления Плутон у1сол е съвпад с Юпитер във 2ри сол.Марс у1 сол е в 5ти сол дом,страст,любов,хазарт,.....и все пак внимание за здравето,меркурий по транзит е точно на к6 натален,Уран на к6 сол.Работа,здраве,изненади........и другото по 6ти дом,по-горе написано.
Луната е подчертана,жена,майка,нужди.........Транзитен Нептун опозиция Луна,Сол Луна квадрат Плутон.........някоя жена ще ражда ми се струва.
Възможно ли е да работиш нещо по Плутон в тази ти година?
Слънцето е в 12дом-някой по 9ти дом може би ще има проблеми,болници,арест?По 9ти дом са далечни роднини,като мъж на сестра ти(ако имаш),или жена на брат ти(ако имаш).
Сол 8ми дом е съвпад асц ,внимавай при пътуване,комуникации,спорове,крайници са по близнаци,но и бели дробове.Може някой твой приятел да пострада.Може да испитваш страх при всички тези неща ,които се говорят и пишат по медиите за вирус,ковид ,може твои близки,или познати да го преболедуват.Али общо взето напрегната година,както за повечето хора.Желая ти здраве преди всичко,другото ще се подреди.