Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044497 пъти)

Ali_Lun

• Hero Member
  • Публикации: 1154
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3045 -: Ноември 09, 2020, 03:55:12 pm »
Ето го и моят нов солар,не разбирам много,но съвпада на соларен Асц със натален Плутон ме притеснява...

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12755
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #3046 -: Ноември 09, 2020, 05:09:53 pm »
Ето го и моят нов солар,не разбирам много,но съвпада на соларен Асц със натален Плутон ме притеснява...

Ще станеш президент ! ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3047 -: Ноември 09, 2020, 05:46:10 pm »
Здравейте, утре съм рожденичка, а това е солара ми за тази година. Някои може ли да каже няколко думи по него, ще съм благодарна
С риск да нахалствам, ще помоля някои да каже нещо ипо моя солар ...нещата не започнаха много добре. От 19.10 съм под карантина 14 дни на лице положително за ковид. Аз също не съм много добре здравословно...изобщо ...моля, да ми кажете няколко думи, какво да очаквам 
сол АС в 12д, Слънцето в 4д в солара, изолация и ще си повече у дома активна, което не е фатално
няма да боледуваш, ще си здрава

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
« Отговор #3048 -: Ноември 09, 2020, 07:16:40 pm »
е,какво?да не си с Вирус с корона?

Ali_Lun

• Hero Member
« Отговор #3049 -: Ноември 09, 2020, 07:53:04 pm »

Не,просто,актуализирам. От днеска е в сила официално - новият ми солар.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3050 -: Ноември 10, 2020, 05:52:13 am »

О, честит рожден ден, на патерица🎂🎉🎁

Ali_Lun

• Hero Member
« Отговор #3051 -: Ноември 10, 2020, 07:19:19 am »

О, честит рожден ден, на патерица🎂🎉🎁

Мерси!

Sun_Shine123

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 76
« Отговор #3052 -: Ноември 11, 2020, 04:00:21 pm »
Здравейте, утре съм рожденичка, а това е солара ми за тази година. Някои може ли да каже няколко думи по него, ще съм благодарна
С риск да нахалствам, ще помоля някои да каже нещо ипо моя солар ...нещата не започнаха много добре. От 19.10 съм под карантина 14 дни на лице положително за ковид. Аз също не съм много добре здравословно...изобщо ...моля, да ми кажете няколко думи, какво да очаквам 
сол АС в 12д, Слънцето в 4д в солара, изолация и ще си повече у дома активна, което не е фатално
няма да боледуваш, ще си здрава
Благодаря, за отговора, изкарахме карантината, за щастие без особени усложнения. За РД ми подариха спинер (нещо като велоаргометър) и си го карам в къщи доста често  ;)

LNA

• Newbie
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #3053 -: Ноември 14, 2020, 05:35:36 pm »
Здравейте!Преди около месец имах рожден ден и понеже имаше доста непредвидени събития/свъразани с работа,финанси/ за този месец,се надявам да помогнете с няколко думи за важните акценти.Благодаря предварително  <3

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3054 -: Ноември 16, 2020, 04:24:31 pm »
Здравейте!Преди около месец имах рожден ден и понеже имаше доста непредвидени събития/свъразани с работа,финанси/ за този месец,се надявам да помогнете с няколко думи за важните акценти.Благодаря предварително  <3
Меркурий е спрял стационарно ретрограден съвпад с наталния, а е у6, у9 домове. Сол асц е в лъв, 8 натален. Слънце във везни, падение. Внимание през зимните месеци. Кредити, чужди пари, банки, раждане и подобни осмодомни теми ще са фокус през годината.Сатурн е на к6 сол. в 1ви натален дом. Натоварено ежедневие, работа и здраве като основни теми, домашни любимци, кости, стави, зъби са уязвими, уши.
.
« Последна редакция: Ноември 16, 2020, 04:28:02 pm от Сафо »

avonita12

• Newbie
  • *
  • Публикации: 20
« Отговор #3055 -: Ноември 19, 2020, 12:52:07 pm »
Здравейте, това е соларът на мъжа ми. Много съм притеснена за здравето, гледайки струпването на планети в 12-ти и 8-ми дом. Дали има все пак нещо положително във връзка със здравето?
Благодаря!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3056 -: Ноември 19, 2020, 06:34:10 pm »
Здравейте, това е соларът на мъжа ми. Много съм притеснена за здравето, гледайки струпването на планети в 12-ти и 8-ми дом. Дали има все пак нещо положително във връзка със здравето?
Благодаря!
не се отваря това нещо

avonita12

• Newbie
  • *
« Отговор #3057 -: Ноември 19, 2020, 06:39:10 pm »
Съжалявам, а така?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3058 -: Ноември 19, 2020, 06:55:55 pm »
Съжалявам, а така?
Има ли някакви здравословни проблеми,или само соларът те притеснява?Някой претърпя ли операция/интервенция някаква от май месец насам,някой роднина например.Раждане предстои ли при някой-племенник/ца?
Транзитни тежки планети са опозиция на Луната у1 ви дом,предполагам има и други неразположения,майката как е?Взаимоотношенията са оптегнати също.
« Последна редакция: Ноември 19, 2020, 07:06:23 pm от Сафо »

avonita12

• Newbie
  • *
« Отговор #3059 -: Ноември 19, 2020, 07:00:44 pm »
Има проблеми с белите дробове от години, не си е правил изследвания от 5 години и не знам какво е състоянието му в момента... От началото на корона кризата съм в абсолютен шок и страх какво ще се случи, ако се зарази. Никой не е преживявал интервенция от май месец насам. Няма да се изненадам племенничата да ни зарадва с бременност, но за момента не знам нищо.